#‎viataeatatdefrumoasa în iunie

citat trecut prezent viitor madame vrina trifan lica

  • “Dacă ai sta în primul rând la spectacolul vieții tale, ce ai vedea în acest moment?” Eu aș vedea pe scenă o tinerică cu o fetiță în brațe, îmbrățișate de-un bărbat. Aș vedea dorințele nespuse, planurile împărtășite numai cu el, lecțiile de viață învățate din trecut, ardoarea de a trăi cât mai frumos în prezent, alături de familie și prieteni. Aș vedea că viața mea chiar este frumoasă. Voi ce-ați vedea la spectacolul vieții voastre? ‪

 

  • Am dat peste o rochie pe care am purtat-o cât era Măriuca în burtică. Am mângâiat-o. Mi-e dor de trăirile din perioada sarcinii. A fost special și cred că fiecare femeie ar trebui să treacă prin așa perioade minunate. Mai ales că la final, împlinirea este enormă atunci când îți ții puiuțul la piept.

 

  • Nimic nu se compară cu ceea ce trăim și simțim ca mame atunci când puiuțul ne doarme în brațe. Dragostea se multiplică la infinit. Alinturile am vrea să nu se sfârșească. Sărutările pe frunte, oftatul cu gândul că vremea trece repede și momentele de acum vor fi amintirile noastre prețioase…totul este special. Eu ador momentele când Măriuca mea îmi doarme în brațe, deși poate-s obosită. Parcă nici nu mai contează. Restul e poveste.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.