#‎viataeatatdefrumoasa‬ în iulie

  • Ieri nu am fost deloc bine, așa că am rugat-o pe mama să o scoată pe Măriuca la plimbare, ca între timp eu să încerc să îmi mai revin. Când s-a întors acasă, scumpa mea Măriucă m-a surprins atât de plăcut, încât pentru o vreme am uitat de amețeală și de febră. Mi-a adus o floricică. La început m-am gândit că mama i-a dat-o înainte de a ciocăni la ușă. Însă mi-a povestit că atunci când a văzut floarea Maria a spus “A mama” de câteva ori. Așa că a întrebat-o “Vrei să îi duci floricica mamei?” și Maria a spus la fel “A mama”. I-a cules maică-mea garofița și i-a dat-o Mariei să o țină. Și cât s-au mai plimbat pe Osoiu Măriuca mea nu a scăpat deloc floricica. A ținut-o frumos pentru mine. Ce pot să mai spun despre asta? Nimic. Am rămas uimită. Și eu și maică-mea. Era primul gest frumos făcut de Maria pentru mine. Am pus garofița la presat. O voi păstra așa cum îmi voi aminti mereu despre iubirea și fericirea pe care mi-o dăruiește Măriuca zi de zi. O iubesc din tot sufletul!
  • Știi ce bine mă simt când înainte să pleci la serviciu, mă săruți? Mă faci să mă gândesc la tine până vii din nou acasă. De-asta, pentru mine ‪#‎viataeatatdefrumoasa‬, Cristian-Ioan.
  • Ce mult mă bucur când reușesc să inspir prieteni de pe Facebook să capete un obicei sănătos sau să citească o carte bună. Este frumos să știi că de la tine a luat cineva un exemplu bun. Probabil și de asta ‪#‎viataeatatdefrumoasa‬.
  • Ce fain este sa o auzi pe mama cum spune “mergeti la mare pe gratis, platim noi drumul si cazarea” :> Bine, eu zic ca vor primi ceva la schimb…multumirea mea, zambetele Mariei, amintiri pretioase de la prima plimbare pe plaja cu mogaldeata… Nu-i asa ca ‪#‎viataeatatdefrumoasa‬ ?
  • Am adormit-o pe Măriuca și stau întinsă lângă ea. Îmi vine să îi sărut ochișorii, însă n-o fac. Mă mulțumesc cu simplul privilegiu de a o privi. Îmi vine să o alint. Totuși nu o fac.. O privesc în continuare și realizez că realitatea este asemeni unui vis. Sau poate nici nu am visat vreodată ceva atât de special și de frumos. Îmi doresc să pot să îi veghez în fiecare noapte somnul dulce, până va hotărî ea că e prea mare să adoarmă sub privirea mea protectoare. Simt că îmi explodează inima de atât de multă fericire. E atât de frumos să fii mamă.
  • S-a trezit mogâldeața și-a început să mă alinte cu palmele ei catifelate. Își plimba degețelele grăsuțe peste genele mele și aștepta să deschid ochii. Nu spunea nimic, doar mă alinta. Am clipit și-atunci a început să bojmogească ceva în limba ei de bebeluș. Mi se pare foarte interesant și totodată foarte drăguț din partea ei, că și-a dat seama când poate începe să îmi vorbească. Ăsta a fost unul dintre momentele dulci ale zilei. Vă mai povestesc despre altele când adoarme Măriuca.
  • Asta e gândul cu care adorm în noaptea asta! Maria este minunea mea, îngerașul pe care mi l-a dăruit Dumnezeu ca să îmi facă zilele mult mai frumoase.

maria balaban 10 luni

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.