100% dragoste de marketing

100% dragoste de marketing cover facebook

Studenta de pe bancile facultatii de finante-banci, marketingul ”m-a scos la un suc!”. Si m-a facut sa nu imi mai placa deloc sa studiez finantele. A fost fix momentul in care m-am inscris la ce-a dea doua facultate, comunicare si relatii publice. Poate nu stiam exact ce imi doream si ceea ce aveam nevoie, dar mai tarziu am profitat de oportunitatea de a fi membra a unei asociatii dragute tare-tare si am inceput astfel un nou antrenament: pregatirea practica in domeniul marketingului. Asa a crescut pasiunea mea. Asa am inceput sa ”am intalniri” din ce in ce mai dese cu marketingul. Asa am ajuns sa simt 100% dragoste de marketing. Dupa doi ani de finante-banci, doi ani de comunicare si PR, mult voluntariat si patru internshipuri acum pot spune ca ma simt mult mai pregatita in ceea ce priveste domeniul marketingului. AsdMARK este asadar doar ocazia potrivita sa o si demonstrez.

Indragostita 100% de marketing, nu-mi ramane decat sa ofer aptitudinile, competentele si ideile indraznete asociatiei, pentru ca pasiunea si perseverenta reprezinta, pentru mine, diferenta dintre visuri si realizari.

Asa mi-a venit ideea cu 100% dragoste de marketing si cu …cautatul de studenti cu dragoste pentru marketing. Practic, 100% dragoste de marketing a fost startul ”mai ascuns” al campaniei de recrutare pe care de astazi, 18 februarie, AsdMARK incepe sa o deruleze.

cautam studenti cu dragoste pentru marketing cover facebook

Te indemn sa aplici daca esti interesat de dezvoltarea ta! Prin experienta AsdMARK  iti poti descoperi si dezvolta pasiunea ta pentru marketing. Daca te-am convins si vrei mai mult de la studentia ta, completeaza formularul online pana pe 28 februrie, iar noi vom avea grija sa te anuntam detaliile pe care ar trebui sa le stii.

studentia cover facebook

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.