În curând 1000 de zile de când ne-am legat destinele

Pe 27 martie împlinim 1000 de zile de când am spus da în fața primarului și de fapt, în fața tuturor celor care ne-au fost alături.

Pe 3 aprilie împlinim 1000 de zile de când am primit binecuvântarea lui Dumnezeu.

Și Doamne, nici nu mi-am dat seama cum au trecut.

Oricum, astăzi avem fix 2758 de zile de când suntem împreună, de când mr. Balaban mi-a cerut pentru prima dată un pupic.  Acum 7 ani și jumătate am început să scriem o nouă poveste. Timid, la început secret chiar, dar foarte special. Acum 7 ani și jumătate am stat pe messenger (yahoo) și vorbeam despre circuitul prin țară pe care-l făcusem împreună cu familiile noastre, despre pozele făcute.. Și despre pupici. Chiar astea sunt câteva dintre cuvintele pe care nu le-am uitat și pe care nu le voi uita niciodată. :)))) Ce a mai trecut timpul. Prieteni, îndrăgostiți, iubiți, logodnici, soț și soție și de un an și jumătate părinți. Te iubesc dragul meu, acum nu mai e un secret.

inceputul povestii noastre de iubireNu sunt o persoană care ține minte toate zilele în care s-au întâmplat diferite momente speciale ale relației, gen primul sărut, prima îmbrățișare, prima plimbare, etc. Le știu pe cele esențiale, gen când mi-a cerut prietenia, când m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui, când a venit cu părinții lui la ai mei să discutăm despre nuntă, când am spus da, când am primit Sfânta Taină a Cununiei și când am fost binecuvântați cu un puiuț de iubire.

Iar referitor la faptul că știu mereu câte zile au trecut de atunci…pot spune că mă ajută o super-aplicație pe care am instalat-o pe telefon care calculează câte zile au trecut de când s-a întamplat orice eveniment important pe care eu vreau să îl am în vedere.

Dar să revin la subiect. Nu îmi vine să cred că au trecut aproape 1000 de zile. Mi-ar plăcea să ne întoarcem în locul unde a început totul. De aceea sper ca în perioada respectivă să reușim să mergem să facem o rugăciune de mulțumire la Catedrala unde am fost cununați. Și să sărbătorim cumva, într-un mod special.

Mai ales că atunci când am împlinit 2 ani de la nuntă am anulat întâlnirea cu cei dragi pentru că nu era bunicul ok, dar acum, cu tratamentul si-a revenit, merge sprijinit de un toiag, si sincer, la starea în care era atunci, parca e un miracol ca acum și-a mai revenit.

Și pentru că mă simt în continuare, la fel de îndrăgostită ca la început, vreau să-i transmit un mesaj muzical: sper să-ți placă. 😀

Anca Balaban

5 Comments

  1. :* ti-am bagat blogul in reader si incerc sa tin pasul 🙂
    multumim de urari si de lista cu blogurile de mamici 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.