4 accesorii ale feminității

Anca BalabanOare ce poate defini cu adevarat o femeie?

Sa fie rafinamentul, gratia sau nonsalanta? Ce este cu adevarat feminitatea? Faptul ca esti constienta de cine esti, faptul ca stii ca esti atragatoare sau faptul ca esti inconstienta de puterea ta feminina? Feminitatea perceputa de cei din jur poate fi atat de diferita de realitatea interioara… Feminitatea poate fi exprimata prin multe lucruri, insa nimic nu se compara cu accesorizarea unei tinute

Sunt convinsa ca fiecare dintre noi avem atuuri, trucuri, produse si bijuterii de care ne-am indragostit si pe care le-am introdus in ritualul nostru de infrumusetare. Suntem consumatoare pretentioase, dar meritam tot ce e mai bun.

This slideshow requires JavaScript.

In slideshow-ul de mai sus am ales 4 fotografii cu ultimele accesorii achizitionate de mine. Sunt superbe, in poze se vad putin diferit fata de cum sunt ele de fapt. Sper ca atunci cand voi avea timp sa postez si cateva fotografii purtandu-le. Abia astept prima ocazie cu care le voi purta.

Pana atunci sa va spun ce si cum despre cele 4 accesorii noi:

  • cine este creatoarea lor – Oni Onu ( profil de facebook )
  • unde mai poti vedea alte creatii realizate de Oni Onu si poti interactiona cu ea – Gothic Accesories ( pagina de facebook )
  • cele 4 accesorii sunt lucrate manual si sunt unicat, realizate special pentru mine

Ceea ce imi place cel mai mult la Oni Onu este ca, pe langa bijuteriile superbe pe care le creeaza, poate face astfel de accesorii si la cerere, personalizate in functie de personalitate si de dorinte.

Eu una ma mandresc cu un astfel de set personalizat pe care abia astept sa il port cu acea doza de feminitate de care am nevoie.

Asemenea celorlalte fete, am cateva produse pe care le folosesc cu regularitate si muuulte bijuterii care contribuie cu succes la conturarea feminitatii mele. Sunt mici chestiute de care nu ma lipsesc si cu care m-am obisnuit. De-asta m-am hotarat sa scriu acum despre cele mai noi accesorii pe care mi le-am cumparat. Am cautat mult pana sa ajung la acestea, asa ca le recomand cu caldura si astept oricand recomandari pentru alte categorii de produse.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.