A fi sau a nu fi Work At Home Mom

Sunt mama Mariei de 250 de zile, dar „lucrul” l-am reluat de mai puțin timp, pentru că la început mă preocupam numai și numai de ea. Nu o lăsam singurică nicio secundă.

Cred că așa au trecut primele 3 luni. După 3 luni în care am fost exclusiv mama Mariei, am început să-mi reiau și alte activități. Experiența mea de mămică care lucrează de-acasă a început cu un program cam haotic…mi-a luat ceva până să devin mai organizată. Tot timpul aveam impresia că ar trebui să fiu lângă Măriuca. Așa că în majoritatea timpului atunci când aveam ceva de făcut o luam în brațe și făceam ce aveam de făcut cu ea lipită de mine. A fost mai greu la început, dar acum e mai binișor. Treptat am început să văd că se descurcă și fără mine pentru puțin timp, așa că am reușit să folosesc și aceste perioade pentru a mai face câte ceva.

Îmi place faptul că mi-am reluat activitatea și că în același timp, nu pierd nicio etapă importantă din viața de bebeluș a Mariei…primul zâmbet, primele gângureli, primul „mama”, primul „tata”, primii pași…clipe de neuitat pentru orice părinte care vrea să se dedice mititelului care-i aduce fericirea în fiecare moment.

Nu găsesc deocamdată ceva să nu-mi placă în faptul că sunt work at home mom. Programul mi-l fac eu, după cum pot și după cum simt că am nevoie să stau cu cea care-mi fură inima zilnic.

Aș scrie mult mai mult dar Maria plânge, o dor gingiile pentru că este la momentul în care va apărea primul dințișor. Așa că nu ratez asta și revin cu un update, curând, cu mai multe detalii despre ceea ce fac.

Până atunci, au mai scris despre a fi sau a nu fi WAHM: Oana, Ana, Joe,Valentina, Liliana, Alexandra, Ana Maria, Livia, Cristina, Diana, Ioana, Catalina, Ramona, Sorina și Madalina.

bannermare

FLASHMOB ONLINE initiat de Asociatia Work At Home Moms

Anca Balaban

One Comment

  1. Cred ca e mai ok sa lucrezi de-a casa si sa alegi proiectele care iti plac. Desi va fi mai mult stres si ceva mai multa munca decat daca ai fi muncit pentru Stat ori pentru privat.
    Dar cred ca in timp se merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.