Acum 70 de ani s-a născut bunica mea maternă

reuniune de familieAcum 70 de ani s-a născut bunica mea maternă.

În pozele astea suntem doar câțiva din familie. Atâția cât am putut noi să ne reunim. Eu, mi-aș fi dorit din tot sufletul să fim mai mulți, Poate anul viitor. Și poate anul viitor punem în practică și alte câteva idei. Însă este greu, pentru că fiecare are un program, probleme și de aceea a fost greu să fim toți 33.

Așa că ne-am întâlnit să îi cântăm mulți ani trăiască bunicii. A fost surprinsă, nu se aștepta. M-a emoționat când m-a îmbrățișat și i-am văzut câteva lacrimi de bucurie în colțul ochilor.

A fost frumos să ne revedem, mai ales că o facem atât de rar. A fost cu multe zâmbete, cu multe glume, cu multe povestioare despre cum era când eram noi mici.

M-a încântat că ne-am văzut unii cu alții, că ne-am văzut cum ne-am schimbat, cum ne-a schimbat trecerea timpului. A fost tare interesant să-mi văd verișorii mici, care merg acum la grădiniță. Am realizat, din nou, ca în multe alte dăți de când sunt mamă, că zboară timpul tare, tare repede. Și nici nu ne dăm seama.

A fost și prima întâlnire a Măriucăi cu unii dintre ei. De-asta poate mi-aș fi dorit să vină toți.

Ne-am îmbrățișat, fiecare cu fiecare. Ne-am pupat, ne-am zâmbit, ne-am dat seama că vrem să ne vedem mai des. Sau măcar la zile speciale, la zile în care avem pe cineva drag de sărbătorit. Ar fi minunat să ne creăm multe amintiri vesele împreună! reuniune de familie bunica la 70 de ani

La muți ani bunicuță! Să ne trăiești întru mulți ani de-acum încolo.

Cu drag, a ta strănepoată, ai tăi nepoți, ai tăi copii!

PS: trebuie neapărat să o iau la întrebări pe bunica, să aflu mai multe povești despre ea. Poate-am și să scriu pe blog. Sunt sigură că în spatele anilor ei se ascund multe, multe povești, unele spuse, altele nespuse, care-ar merita să fie ascultate.

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.