Adaug în colecția mea de cercei încă 2 perechi

Ca orice femeie…ma pasioneaza bijuteriile. Insa mai obsesiv se manifesta pasiunea mea asupra cerceilor.

Am o colectie impresionanta de cercei. Toate perechile mi-s dragi. Insa acum sunt si mai mandra. Am mai adaugat in colecția mea de cercei inca 2 perechi speciale si dragute.

Am dat de ele tot ”vaslind” pe net. Si mi-au placut.. iar vorba cantecului: ce ramane de facut? Am dat comanda. 😀

cercei-rodiu-cu-cristale-swarovski-crystal glamour cercei-rodiu-cu-swarovski-crystalglamour

Prima pereche de cercei sunt de rodiu cu cristale Swarovski. Pe mine m-a cucerit culoarea coniacului. Nu am cercei de culoarea asta asa ca trebuia neaparat sa ii am. In ceea ce priveste dimensiunea (25x13mm) nu sunt nici foarte mari, dar nici mici, asa ca nu trec neobservati, dar nici nu strica tinuta atragand atentia numai asupra lor. Designul simplist, dar pretios datorita insertiei cu cristal Swarovski de culoarea coniacului, determina ca acest model sa fie asa de special. Cerceii pot fi purtati zi de zi, in orice combinatie vestimentara sau pot accesoriza chiar un outfit mai elegant, pentru evenimente mai putin pretentioase. Asa ca asta consider eu ca este un avantaj important.

A doua pereche de cercei sunt tot de rodiu cu cristale Swarovski. Doar ca de alta culoare: aquamarine. Sincer, mai am cercei cu tot felul de nuante albastre, marine, dar imi sunt dragi si astia. Se spune ca aceasta culoare este speciala pentru femeile indraznete, cu personalitate puternica. Ca si mine, nu?  In plus m-a atras calitatea elementelor folosite la crearea acestor bijuterii si frumusetea pura a cristalului brut. Ce as putea sa vreau mai mult? E o pereche de cercei care mi se potriveste si cu ochii.

Gata, nu ma mai laud cu cerceii mei, ca voi fetelor o sa va suparati pe mine.

Atat o sa va mai zic: pontul referitor la site-ul de bijuterii peste care am dat si de unde mi-am dat comanda.

Este vorba despre CrystalGlamour.ro. Ca sa vedeti si alti cercei superbi puteti da click aici si aici.

PS: sunt foarte multumita ca livreaza bijuteriile separat, fiecare in saculet de catifea si cu certificat de garantie. Asadar recomand CrystalGlamour.ro. 😉

Anca Balaban

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.