Ai avut vreodată nevoie de bani urgent?

N-aș fi scris despre asta pe blog, însă m-am gândit că nu strică totuși să vă dau o informație utilă. Căci un pont care mie mi-a prins bine o fi și altcuiva util. Cred că cu toții am trecut prin situații dificile când am avut nevoie de bani cât mai rapid pentru a rezolva de pe o zi pe alta o problemă.

De curând am fost nevoiți să apelăm la un împrumut pentru a înlocui distribuția, plăcuțele de frână și bucșele la mașină. Asta pentru că nu am fost prevăzători, am uitat că urma să mergem în service pentru a face schimbul de piese și ne-am cam întins la cheltuielile făcute înaintea postului, când am făcut un o sesiune de shopping care s-a încheiat cu un bon fiscal foarte lung și de o valoare considerabilă. 😀 Am fi vrut noi să apelăm la rude sau prieteni, dar ne-am gândit că e mai bine să facem treaba rapid, fără să le încurcăm planurile celor dragi. Pentru că bănuim că fiecare are în familia sa niște planuri bine stabilite în legătură cu banii – facturile care sunt de achitat, cumpărăturile dinaintea sărbătorilor, cumpărăturile de black friday sau banii puși deoparte pentru pușculiță. De aceea ne-am orientat către un împrumut “oficial”, ca să-i spunem așa. Și cum varianta creditelor bancare clasice nu rezolvau nevoia noastră rapid, ne-am orientat către varianta microcreditelor, tocmai ca să rezolvăm foarte repede problema.

În primul rând am vrut să facem o listă cu ceea ce avem de plătit și de cumpărat la service ca să știm de câți bani am mai avea nevoie. Iată cam cum arăta lista noastră pentru operațiunea de schimbare a kit-ului de distribuție la Dacia Logan:

 1. manopera de înlocuire a distribuției
 2. manopera de înlocuire a plăcuțelor de frână
 3. manopera de înlocuit bucșa bară stabilizatoare
 4. cumpărat cuzinet bară antiruliu
 5. cumpărat plăcuțe de frână
 6. cumpărat kit antrenare distribuție
 7. cumpărat pompă de apă echipată
 8. cumpărat curea de distribuție

Nu mai scriu și prețurile pentru că diferă de la service la service, dar am scris lista pentru femei ca mine, care suntem curioase și ne întrebăm soții „ce înseamnă asta?!”, „ce trebuie făcut?!”, „ah, nu mă pricep, bine că știi tu!”. 😀

Apoi am căutat pe idei și am aflat de ferratum.ro, și imediat am decis că este soluția optimă pentru acel moment, rezolvăm cu distribuția și celelalte probleme la mașină, nu ne mai stresăm să apelăm la cunoștințe, iar când ne intră banii de la salariu pe card plătim înapoi împrumutul, căci totuși, un  împrumut numai liniște nu-ți aduce. Cel mai important avantaj ni s-a părut faptul că nu a trebuit să ne deplasăm noi la bancă, nu am avut nevoie de tot felul de acte, de teancuri de documente cum cer de obicei băncile, pentru că totul se întâmplă online. Având  în vedere că suma de care aveam nevoie nu era mare, am trimis cererea online seara, iar a doua zi am mers la sediul CEC Bank să retragem bănuții și ne-am rezolvat problema fără stres. A fost foarte ok din punctul ăsta de vedere.

Iar ca să revin la pont: am citit tot pe-un blog de ideea asta de împrumut și acum v-o spun și eu căci nu se știe când și dacă o să aveți vreodată nevoie de bani urgent.

Site-ul de pe care puteți să cereți rapid bani este www.ferratum.ro. Întrați acolo, citiți puțin răspunsurile la întrebările frecvente pe care oricine și le pune când vine vorba de împrumut să vedeți dacă vi se pare ok, selectați suma de care aveți nevoie să o împrumutați și de la început o să știți care sunt costurile împrumutului.

imprumut rapid doar cu buletinul de la ferratum

Informativ, vreau să vă spun că Ferratum poate oferi împrumuturi de până la 1.290 de lei, pentru maximum 45 de zile. Având în vedere că într-o lună și jumătate în mod normal în bugetul unei familii intră măcar o dată salariul, un ban în plus plătit pentru a achita împrumutul nu se simte atât de tare la buzunar, în comparație cu nerezolvarea problemelor urgente la timp. Până la urmă, e o soluție bună în caz de pană de bănuți și poate să vă fie utilă în anumite momente, de aceea m-am gândit că este bine să știți și voi despre Ferratum. 😉 Voi ați avut vreodată nevoie de bani urgent? Cum ați rezolvat problema?

Anca Balaban

One Comment

 1. Eu m-am lovit de curand de o problema, am avut nevoie de o suma de bani relativ mica, familia nu a avut posibilitatea sa ma ajute, iar prietenii pe care i-am ajutat au folosit tot felul de scuze penibile. Am intrat pe Google si am ajuns in final pe site-ul credite-rapide.net dupa ce am citit mai multe articole, am ales sa solicit un credit de la Ferratum, vreau sa spun ca am fost fericit ca mi-am rezolvat problema, chiar daca dobanda a fost mare. Nu recomand solicitarea unui credit de la IFN pentru achiztionarea de bunuri sau lucuri care mai pot astepta, iar cei care spun ca sunt camatari au o problema serioasa de gandire si nu stiu sa faca diferenta intre o institutie financiara nebancara autorizata de BNR cum ar fi Ferratum, Provident, Viva Credit si un infractor!
  Recomand creditele nebancare atunci cand nu ai alta posibilitate, atat timp cat veniturile tale respecta conditiile cerute de IFN nu poti avea probleme, platesti clar cat iti spun de la bun inceput, dar daca se intampla sa-ti perceapa tot felul de taxe absurde iti recomand sa faci rapid o reclamatie la protectia consumatorului http://www.anpc.gov.ro
  In cazul in care timpul iti permite poti solcita un credit de la BT pana in 5000 euro doar cu adeverinta de venit, mai multe informatii gasiti aici: http://www.credite-rapide.net/credit-practic-bt-sub-5-000-de-euro-doar-cu-adeverinta-de-venit/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.