Amintiri din călatorii – traseul nostru pentru luna de miere

Zilele astea m-a apucat un dor de călătorit așa cum nu am mai simțit de mult. Chiar i-am și spus lui Cristi, că mi-e dor, mai ales că după ce-am fost mai aproape de termenul de a naște nu am mai fost în plimbări decât în zona noastră, iar după ce-am născut, pentru că era Măriuca prea mică, a fost iarași o pauză până am fost împreună la mare. De-atâta dor, am început să mă uit prin pozele vechi pe Facebook, la pozele făcute în luna de miere. Și-așa mi-am dat seama cât de multe amintiri am adunat în 2 săptămâni… Mmm… mă apucă nostalgia. Parcă aș vrea încă un episod, prin aceleași locuri, într-o reluare a lunii de miere.luna de miere - primul mic dejun - ghimes-faget

Apropo de Facebook. Acum mi-am dat seama cât de utile sunt check-in-urile. Noi nu am scris nicăieri traseul parcurs. Însă, pentru că întreaga călătorie a fost o surpriză pentru mine căci nu știam unde vrea să mă ducă Cristi, am fost atât de entuziasmată încât am dat check-in în aproape fiecare loc unde-am fost, unde ne-am cazat. Acum, că tot am descoperit check-in-urile în timeline, zic să scriu pe blog traseul nostru pentru luna de miere. Pentru că mi-a plăcut și mi-ar plăcea să-l reluăm alături de Măriuca noastră scumpă.

Iată: Moinești, Ghimeș, Făgetel, Băile Homorod, Mediaș, Sighișoara,  Cetatea Aiud, Cetatea Alba Iulia, Roșia Montană, Arieșeni, Peștera Scarisoara, Cetatea Devei, Lacul Cinciș, Castelul Huniazilor, Sebeș, Transalpina, Novaci, Polovragi, Râmnicu Vâlcea, Curtea de Argeș, Transfăgărășan, Lacul Bâlea, Cetatea Râșnovului, Predeal, Bușteni, Castelul Peleș, Comarnic, Autostrada Soarelui, Stațiunea Mamaia, Stațiunea Mangalia. Și de la Mangalia ne-am întors acasă. După multe momente de neuitat.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.