Aniversarea de 2 ani a blogului AncaBalaban.ro

Sper că ați avut o zi minunată.  Eu una mă simt foarte bucuroasă și recunoscătoare astă-seară. Și simt nevoia să scriu aici pe blog. 

Astăzi s-au împlinit 2 ani de când am început să scriu pe domeniul propriu. Și s-a dovedit a fi o decizie inspirată, chiar dacă atunci nu realizam asta. Deși am început stângaci, cu postări despre viața mea de viitoare mamă și mai apoi cu postări despre viața mea alături de iubiții mei, deși nu am fost o autoritate ca bloggeriță de parenting, a fost o super experiență să fac din ancabalaban.ro blogul mamei  fericite, așa cum s-a numit până ieri. 

Sunt copleșită de recunoștință pentru fiecare dintre cei care și-au rupt din timpul lor pentru a intra în căsuța mea virtuală și au stat și au citit. 

De aceea, vă mulțumesc pentru că mi-ați vizitat blogul, vă mulțumesc pentru fiecare postare pe care ați citit-o, vă mulțumesc pentru fiecare emoție pe care ați simțit-o citind ceea ce eu am scris. Mă bucur enorm când îmi trimiteți mesaje pe Facebook sau e-mailuri în care îmi cereți părerea, în care îmi spuneți cât de mult v-au plăcut anumite articole sau în care îmi dați sugestii cum să îmbunătățesc „cotloanele căsuței mele”.  Vă mulțumesc și pentru comentarii, vă mulțumesc și chiar dacă nu v-ați spus părerea în comentarii. Vă mulțumesc pentru fiecare distribuire. E măgulitor să știu că ceea ce am scris aici pe blog a fost considerat demn de a fi spus mai departe. 🙂

Le mulțumesc și bloggerițelor care m-au recomandat, care au interacționat cu mine și alături de care am simțit că fac parte dintr-o mare familie, mai ales pe grupul nostru de facebook, unde ne ajutăm și ne informăm reciproc cu tot ce ne poate fi util. Un loc aparte pentru mine îl au bloggerițele mame și bloggerițele din județul Bacău pe care le citesc cu mare drag. Mulțumiri speciale aveți din partea mea și pentru că v-ați făcut timp să ne vedem și să stăm la șuetă pe teme legate de blogging. De asemenea, vreau să mulțumesc tuturor bloggerițelor și bloggerilor care scriu despre comunicare, despre on-line și social media sau despre marketing. Apreciez articolele voastre și încerc să învăț din ele. 

Celor care au avut curajul să-și împărtășească gândurile și experiența de viață prin intermediul interviurilor sau prin intermediul unor postări scrise chiar de ei, le mulțumesc pentru deschidere. Nu mulți au curajul vostru.

Celor care și-au dorit să participe la prima întâlnire offline dedicată aniversării blogului și celor cu care mă voi vedea duminica aceasta le mulțumesc de asemenea, înseamnă mult faptul că doresc să-mi fie alături și să discutăm despre orice, despre blog, despre lumea on-line. 

Vreau să le mulțumesc și colaboratorilor care m-au sprijinit în crearea surprizelor pe care le voi dărui participantelor la aniversare: Pensiunea Royal MoineștiEditura Trei, Revista BizFarmecVichy RomâniaCosmetic Plant,  Dreams Factory, Pretty Baby Names, Accesories MariaIna Boutique și Camelia Handmade Boutique.  

Pur și simplu toate acestea sunt motivația pentru care eu continui această aventură în blogging. Închei cu speranța că modificările pe care le-am făcut și le voi face în continuare pe blog, vă vor plăcea și vă vor face să reveniți. Duminică, după întâlnirea cu cititoarele blogului voi lansa un concurs,  așa că fiți pe fază! 

Vă mulțumesc,

Anca

 

Anca Balaban

12 Comments

 1. La multi ani, blogul mamei fericite si mamica din spatele lui, Anca! Sa dea Dumnezeu sa pastrezi mereu energia, spiritul tanar si tonul cald, dulce, suav, cu care scrii si, cu siguranta, vorbesti. Sa te mandresti fiicei tale cu aniversari reusite si o viata plina, un cumul de Oameni si Clipe frumoase. La mai multi ani, la mai multe intalniri de suflet si la cat mai speciale scrieri!

  • Multumesc mult! 😀 Sa dea Dumnezeu. Mult succes si inspiratie in tot ceea ce faci! Sper sa avem o colaborare frumoasa de-acum. 🙂 Ma bucur ca ai intrat pe blog! Iti multumesc pentru vizita si pentru urare! Te mai astept pe-aici! 🙂

 2. felicitari pentru blogul tau care a crescut frumos, dar si pentru fiecare postare prin care se simte emotia autoarei! avem nevoie de cate un crampei de bun, de frumos, de optimism sa ne coloreze experientele cateodata gri de zi cu zi. Noi, cititorii, iti multumim!

  • Muțumesc mult! Și eu vă mulțumesc pentru rețetele dumneavoastră dragi pe care ni le împărtășiți. Sunteți de un real ajutor, mai ales pentru persoane ca mine, care încă sunt la început în ceea ce privește gastronomia.

 3. Mulţumesc muuuult pentru invitaţie şi pentru surpriza pregătită 🙂 Însă, din păcate, nu voi putea onora cu prezenţa această întâlnire foarte specială de astăzi. Sper să nu supăr pe nimeni.
  La mulţi ani! Mult succes şi tot binele din lume!
  O zi frumoasă tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.