Astăzi mi-am testat coeficientul de inteligență

De curand am primit  invitatie de pe contul revistei Iuventa pe site-ul IQelite.

Din curiozitate, pentru ca am vazut ca sunt disponibile teste de inteligenta, teste de inteligenta emotionala si teste de personalitate am intrat si mi-am facut cont.

Testele de IQ, EQ și de personalitate au fost dezvoltate de specialiști de la Universitatea SRH Heidelberg din Germania. Fiecare din aceste teste oferă informații valoroase despre caracterul și capabilitătile tale, folosite de algoritmul nostru de căutare (la care se adaugă și datele din profilul tău).

Astazi am intrat din curiozitate si plictiseala, pentru ca am avut mai mult timp si am dat peste Testul de IQ MV2G care masoara doar o parte a abilitatilor cognitive. De exemplu, acesta nu masoara abilitatile kinestezice si muzicale.

Testul de IQ MV2G

Testul de IQ este un instrument format din mai multe intrebări cu răspunsuri multiple a cărui scop este de a măsura inteligența. Cu toate acestea, testul nostru de IQ nu măsoară și dimensiunile cognitive care fac în mod normal parte din definiția largă a IQ-ului, ca: abilitătile kinestetice sau inteligența emoțională. Poți alege să dai versiunea scurtă sau cea lungă, care este și mult mai precisă.

  • MV2G Sprint: 19 întrebări, cu o durată de zece nimute. Oferă o evaluare rapidă și destul de exactă a inteligenței.
  • Certificarea MV2G Pro: 52 întrebări; este centrat pe arii ca matematică-aritimetică, verbal-logică și vizual- spațială. Testul durează 35 de minute și oferă o acuratețe ridicată.

In fine, in urma testului coeficientul meu de inteligenta este de 141.

În conformitate cu acest test IQ, esti foarte inteligent. Un IQ de 100 este media. Cei mai mulți oameni se situeză undeva între un IQ de 90 și 110. Putem spune sigur că IQ-ul tau este în top 5% din populație și că ești talentat sau foarte talentat.

Image

Image

Cred ca merita facut testul. Din cate vad pe site se pot obtine si rapoarte detaliate contra-cost. Poti sa-ti faci cont la IQ Elite doar daca ai trecut testul de IQ, esti student sau ai terminat una dintre universitatile de prestigiu, sau daca ai primit o invitatie de la un membru existent.

Vrei invitatie? Lasa-mi un comentariu. Ne vedem pe IQ Elite!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.