Cadoul meu pentru blog: o nouă temă, un nou motto

Mâine se împlinesc doi ani de când am trecut pe domeniul propriu. Îmi aduc aminte cum nefiind prea pricepută pe partea tehnică i-am rugat pe băieții de la Spatiul.Ro să îmi instaleze wordpress-ul, urmând ca în continuare să mă ocup eu de ce va mai fi.

Apoi cu multă răbdare am început să îmi caut o temă pentru blog, care să fie pe placul meu. Acum dacă stau să mă gândesc, nu era cea mai faină temă, dar era cea mai potrivită și colorată pentru postările mele de mămică.

Ieri m-am gândit să-i fac chiar eu cadou blogului, așa că m-am pus pe căutat o temă nouă, pentru că simțeam nevoia de o schimbare aici pe blog. Am căutat o temă responsive, mai simplă, mai puțin încărcată vizual, astfel încât să iasă conținutul în evidență.

Am scos din sidebar toate widgeturile colorate cu countere care numărau timpul care a trecut de la principalele evenimente din viața mea. Am păstrat doar câteva, mai importante.

De asemenea, am ascultat sugestia unei cititoare care mi-a spus pe Facebook că și-ar dori să găsească și o arhivă a postărilor, prin care să poată reciti mai ușor articolele mai vechi. Îți mulțumesc, Narcisa, pentru mesaje, pentru sugestii și feedback și poate ne vom întâlni în realitate când voi avea drum prin Râmnicu Vâlcea. 🙂

Și, am schimbat numele blogului. Nu se mai numește Blogul mamei fericite. Ci îmi poartă simplu numele. Schimbarea aceasta se datorează dorinței mele de a scrie și despre alte roluri pe care le îndeplinesc în viața asta. Ce e drept, experiența de mămică este într-adevăr una minunată despre care aș putea scrie la infinit, însă pentru că Măriuca a crescut, sper că o să am timp mai mult de scris și despre alte lucruri frumoase.

Motto-ul blogului este începând de acum expresia Viața e atât de frumoasă! pentru că este gândul cu care mă trezesc și cu care adorm mereu. Și pentru că vreau ca toți cei care citesc blogul meu să descopere și să simtă la fel ca și mine acest lucru.

Acum un an spuneam:

Cred că este foarte importantă viziunea cu care privești lucrurile care ți se întâmplă zilnic. Prietenii mei știu că am tot spus de multe ori că este benefic să gândești pozitiv, să ții fruntea sus, să privești înainte și să zâmbești. Și nu-i de ajuns să gândiți doar o scurtă perioadă așa. Trebuie să devină un obicei, căci abia așa veți putea face diferența între cei care erați înainte de a gândi pozitiv și cei care sunteți acum. Simplu: dacă noi ne dorim să vedem frumosul din viață, momentele vesele și senine, atunci vom pune în umbra negativismul…și vom simți că viața e atât de frumoasă.

Continuarea o puteți citi în articolul care se numește chiar viața este atât de frumoasă.

Acestea fiind spuse, sper ca vouă, celor care mă citiți să vă fie pe plac modificările. Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și pentru fiecare gând trimis către mine! Apreciez sugestiile și mesajele voastre. Sunt un fel de bomboane pentru suflet!

La mulți ani dragule blog! 😀

Anca Balaban

6 Comments

 1. La cat mai multi ani in virtual, Anca 🙂
  Parca imi place mai mult noul look 😉 Nu ma intreba de ce :)))
  Poate pentru ca e o tema simpla dar placuta ochiului in acelasi timp… 🙂

 2. La multi ani !Felicitari pentru noua tema ! Motto-ul blogului e super bine ales. E un indemn, mai ales pentru cei care ,coplesiti de rutina zilnica ,de probleme si de stres,trec nepasatori peste micile bucurii ale vietii.Si da.. “VIATA E ATAT DE FRUMOASA! ” :* 🙂

 3. La multi ani pentru blog, Anca! La cat mai multe postari si tot mai multi cititori! 🙂
  Felicitari pentru noua tema, imi place mult!

  • Multumesc Raluca! :*
   La fel iti doresc si eu, sa scrii mult si frumos, asa cum o faci deja, sa fii citita din ce in ce mai mult!
   Iti multumesc, ma bucur ca iti place noua tema!
   Am facut schimbarea asta ca sa fie un blog mai serios. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.