Cadoul meu pentru blog (II): un nou icon reprezentativ

Astăzi se împlinesc trei ani de când am trecut pe domeniul propriu. Așa cum obișnuiesc, la aniversări, trag linie, văd ce a fost frumos, realizez un bilanț și caut să fac ceva drăguț. Dacă anul trecut, la aniversarea de 2 ani a blogului, am povestit cu lux de amănunte cum mi-a fost începutul – atât în ceea ce privește partea tehnică a deținerii unui blog, cât și în partea de proiecte speciale – și am ales să schimb tema blogului drept cadou, ei bine, anul acesta am decis să fac ceva reprezentativ, pentru că în ultimul an am fost partener media pentru diferite evenimente dar nu am avut o imagine reprezentativă pe care să o pot trimite spre utilizare pe materialele de promovare.

Recunosc, ce vedeți mai sus e făcut de mine, după mica mea pricepere. Cu non-culorile mele preferate. Într-un mod cât mai simplist și mai clasic, elegant. Acum dacă stau să mă gândesc, poate ar fi fost mai bine să apelez la un grafician. Când voi simți nevoia să fie ceva și mai profi de atât, probabil voi face și pasul ăsta. Însă momentan, ca și anul trecut, prefer să fac ceva chiar eu pentru blogul meu.

Așa că de acum, dacă veți mai vedea imaginea asta, sunt sigură că veți ști cât ați clipi adresa blogului și motto-ul ce-mi guvernează viața.logo blog AncaBalaban

Acestea fiind spuse, sper ca vouă, celor care mă citiți să vă fie pe plac modificările. Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și pentru fiecare gând trimis către mine! Apreciez sugestiile și mesajele voastre. Sunt imboldurile care mă motivează să continuu în același ritm și cu aceeași energie cu care am început totul!

La mulți ani dragule blog! 🙂

PS: Vă mulțumesc pentru faptul că veți fi drăguți și nu-mi veți spune că iconul nu se potrivește firii mele vesele. Am și o latură sobră, serioasă, mai ascunsă. 🙂 Tschus!

Anca Balaban

4 Comments

  1. La multi ani! Arata foarte bine! Cel mai bine e sa ramai la ideile si la realizarea proprie a lor, mai ales pentru un blog personal. Succes!

    • Multumesc mult Maria! Pentru urarea calduroasa si pentru vizita pe blog. Te mai astept pe aici si sper sa-ti placa. Iti doresc si tie mult succes! Sarbatori cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.