Călin luptă pentru viață și are nevoie de ajutor

Calin este un copil care are doar 6 ani si a trait in ultimii 3 ani atata durere cat nu merita un copilas sa sufere. In 2010, el nu a mai putut merge deloc. Ce zile cumplite cred ca au fost pentru el.

calin

Calin a traversat din 2010 cele mai grele momente din viata sa:

 • o operatie pe coloana pentru indepartarea tumorii ce ii fura mersul
 • o operatie de instalarea a unui sunt de drenaj a lichidului cefalorahidian pentru a-i indeparta durerile de cap
 • 2 cure de chimioterapie la Institutul Oncologic Bucuresti
 • 19 luni de chimioterapie, de chin, de zile in care nu parasea patul, de varsaturi
 • 30 de sedinte de radioterapie in Germania la Tubingen

Intre timp, stiu ca asa Calin a devenit cel mai curajos baiat. Desi abia a implinit 6 ani, pe el nu il mai sperie nici o analiza de sange, nici o perfuzie, nici o radiografie, computer tomografie etc. Calin vrea timp pentru viata. Vrea sa mearga iar la gradinita, vrea sa creasca mare ca sa aiba grija de surioarele lui, vrea sa conduca un escavator sau un tanc, vrea VIATA.

timp-pentru-viata-eveniment-caritabil

Asa ca participa si tu la un eveniment caritabil care va avea loc pe 2 februarie, cu scopul strangerii de fonduri necesare tratamentului lui Calin, care acum este diagnosticat cu tumora cerebrala. Seara de 2 februarie va fi:

 • Un context al armonizarii sufletelor, pentru o cauza sfasietoare prin lupta pentru viata;
 • Un spatiu creat pentru imbinarea a 8 domenii diferite de interes pentru auditoriu, reprezentate de persoane publice cu radacina ieseana, fiecare cu actul sau artistic – Monoranu , Buzdugan, Rancea, M Lefter, C Nichita, Morosanu, The Sky, Coseru;
 • Un timp creat sa existe, sa traiasca, sa respire si sa se transforme doar pentru Calin;
 • Un prilej de intalnire si distractie pentru amatorii de muzica, dans, stand-up, balet, teatru, comunicare, adica pentru fiecare;
 • Un mijloc de a aduna laolalta inimi pentru a darui timp pentru viata unui copil;
 • O oportunitate pentru facilitarea unei promovari eficiente a companiilor locale si nationale interesate de a face un gest spre bine, prin sponsorizarea prestatiei unui invitat implicat.

Oricine poate participa la eveniment, iar biletele prin care puteti dona bani pentru viata lui Calin se pot cumpara de la centrele de informatii ale Palas Mall si Iulius Mall, sau de pe pagina de Facebook a evenimentului, precum si de la locul de desfasurare, chiar inainte de a incepe sau de pe site-ul lui Calin.

Mesaj pentru bloggerii care citesc acest articol: fiecare dintre voi poate scrie un articol pentru Calin. Puteti prelua informatii din articolul meu sau de pe site-ul lui Calin. Apoi puteti distribui articolul pe profilul vostru de Facebook si va puteti ruga prietenii sa dea share articolului pentru ca acesta sa ajunga la cat mai multe persoane care il pot ajuta pe Calin.
Fiecare SHARE al articolelor voastre pe Facebook va fi sponsorizat de catre unul sau mai multi sponsori ai evenimentului cu suma de 5 euro. Astfel, scriind, distribuind articolul pe Facebook si strangand share-uri puteti dona o suma de bani pentru Calin. Pentru a contoriza articolele si share-urile, va rog sa comentati articolul scris de Monoranu si sa scrieti linkul catre articolul vostru si de asemenea catre profilul vostru de facebook.
Bloggerii care vor scrie si vor strange distribuiri pentru Calin vor primi o invitatie la eveniment si de asemenea vor beneficia de o surpriza in cadrul evenimentului. Asadar, dragi prieteni bloggeri din Iasi si nu numai, va invit alaturi de mine si de alti bloggeri care deja au scris, in aceasta cursa contra cronometru pentru a-l ajuta pe Calin. Spor la scris si sper sa-l ajutam cat mai mult pe Calin, pentru ca un copil de 6 ani nu merita atata suferinta!

Anca Balaban

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.