Când ți-ai schimbat ultima dată periuța de dinți?

De data asta, am o întrebare pentru tine, dragă cititorule. Când ți-ai schimbat ultima dată periuța de dinți? Ce zici, dacă ai face o plimbare și ai avea și ocazia să o schimbi gratis periuța? Știu că sigur ți-ar surâde ideea. Numai bine, pentru că am o veste bună.

În weekend, mai exact sâmbăta aceasta, ajunge la Iași în fața Palatului Culturii Caravana Rabla pentru Periuța Ta, un eveniment care se desfășoară în cadrul campaniei educaționale Zâmbește România.

Până acum Caravana Rabla pentru Periuța Ta a fost în București, Constanța și Brașov.

În continuare, îți voi spune calendarul Rabla pentru Periuța Ta 2014, pentru că sâmbăta viitoare pot profita de ocazie clujenii, duminica viitorare orădenii și de sâmbăta aceasta în două săptămâni, gălățenii:

  • Iași: 27 septembrie, în fața Palatului Culturii;
  • Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, imediat lângă Piața Matei Corvin;
  • Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;
  • Galați: 11 octombrie, în fața Casei de Cultură;

Rabla pentru periuta ta_IasiAșa că sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 10, poți să treci cu vechea ta periuță de dinți și să primești în schimb gratuit una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți, la alegere din 4 game diferite, la cortul Caravanei “Rabla pentru Periuța Ta”.

Și te va aștepta și o activitate inedită – periuțele noi de dinți pot fi gravate cu numele dorit. Super, nu?

Idee – mămicilor, le puteți personaliza pentru cei mici cu numele lor, cu alintul sau cu personajul preferat din povești sau desene animate. 🙂

Beneficiază și tu de schimbul gratuit al vechilor periuțe de dinți și ajută-ți prietenii să zâmbească mai mult și mai sănătos, anunțându-i despre acest program, să știe să vină și ei cu periuțele vechi la Cortul Rabla pentru Periuța Ta.

Ce zici, îți schimbi sâmbătă periuța de dinți? Grăbește-te, căci stocul este limitat!

Pentru mai multe informații, intră pe www.zambesteromania.ro sau pe Facebook Zâmbește România.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.