Câștigă premii de la Divella pe blogul Lecturi și Arome

Astăzi scriu special pentru a vă recomanda un concurs pe care l-am descoperit la Claudia pe blog. Este concursul aniversar al blogului ei, Lecturi și arome. Împlinește un an de când scrie pe blog și de aceea vrea să facă o bucurie celor care îi citesc fie rețetele, fie recenziile. Înainte de a vă da mai multe detalii vreau să-i urez așa:

Dragă Claudia,

Îți doresc să informezi, să inspiri și să interacționezi prin intermediul bloggingului. Scrie doar despre ceea ce îți place, nu fă concesii pe spațiul tău. Nu uita, e blogul tău așa că tu faci regulile. Ignoră pretențiile și criticile răutăcioase ale celorlalți bloggeri. Amintește-ți mereu, că deși mai există bloguri nișate pe  ceea ce scrii tu, nu este bine să faci comparații. Tu ai stilul tău de a scrie, și asta face blogul tău unic. Nu aștepta/căuta perfecțiunea, ai pierde timp prețios în care ai putea fi fericită scriind ceea ce îți trece prin minte.

Cu drag, Anca B.

Iar acum am  să revin la modalitatea prin care Claudia vă propune cu generozitate să câștigați premii de la sponsorul său, Divella România.

Dacă nu știați, Divella produce paste de cea mai înaltă calitate, încă din anul 1890. O întreagă tradiție aș putea spune. Portofoliul firmei cuprinde: paste din grâu dur, paste din cereale integrale, sosuri de roșii, ulei de măsline, conserve și biscuiți delicioși.

Sincer, apreciez faptul că un brand a rezistat de atât de mult timp pe piață. Asta înseamnă că mii de oameni au alidat încrederea lor în produse. Acum,dacă stau și mă gândesc, săptămâna trecută când am făcut împreună cu Cristi un family cooking evening, și spaghetele și sosul erau Divella! 😀 Parcă nu-mi vine a crede cum se întamplă unele lucruri, dar pentru că mi-au plăcut, eu am să mă înscriu acum în concurs. Și sper să am noroc, căci tare mă tentează premiile.

Dacă și pe voi vă tentează să câștigați bunătăți de la Divella, vedeți care sunt condițiile și pașii pentru a participa pe blogul Claudiei (link-ul către concurs e în prima propoziție a postării mele). Succes și vouă!

Macheta-concurs-Divella1

Anca Balaban

2 Comments

  1. 🙂 Multumesc mult, Anca pentru urari si sfaturi. Ca de obicei, imi dai sfaturi bune si intelepte pe care nu pot decat sa le urmez cu drag.
    Iti doresc si eu multa inspiratie in continuare si fie ca visele sa ti se realizeze! 🙂
    Cu drag,
    Claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.