Ceva Pretty despre cea de-a treia întâlnire a bloggerițelor din județul Bacău

Sunt și bucuroasă și tristă să spun că acum câteva zile, pe 10 octombrie, a avut loc cea de-a treia întâlnire a bloggerițelor din județul Bacău. Eu nu am putut participa – de aici tristețea, însă mă bucur că ideea pentru care m-am zbătut de la început prinde contur din ce în ce mai sigur – de aici bucuria. Și …mă bucur și pentru că am ajutoare de nădejde precum Adina și Alina și Roxana care mă suplinesc pe mine. Dacă prima dată, la March Women Bloggers Meeting Bacău am fost doar 6 și data trecută, la May Women Bloggers Meeting Bacău am fost 15, de data aceasta s-au adunat tot 15 bloggerițe, numai bine, chiar de ziua Elenei de la mujo.ro! ?

Elena Chira - sarbatorita #bloggeritebacau3

Și vreau să vă povestesc măcar partea mea de implicare pe care-am considerat-o musai.

Cum programul nu m-a ajutat și nici nu am găsit o soluție pentru clonare să fiu alături de ele, am trimis o livrare specială cu ajutorul Danielei Chirilă, dacă tot trecea dinspre Comănești spre Bacău prin Moinești. Gândul mi-a fost la ele, ba chiar le-am pomenit și la workshop-urile pe care le-am ținut de Ziua Educației Nonformale la Moinești pentru AICR și le-am stârnit interesul câtorva fete, despre care am descoperit că au și bloguri, la început de drum. Cu ocazia asta le-am cunoscut pe frumoasele bloggerițe Cristina Pintilie și Mihaela Stanciu, cu ochii mici de somn ce-i drept, dar cu dorința de a sta mai mult la taclale, la un mini-blogmeet local, pe-aici pe-undeva prin Moinești/Comănești. Trebuie doar să dăm strigarea într-o zi și să ne vedem într-un loc chic de-aici din zonă.

Și pentru că am făcut câteva poze chiar înainte de a pregăti de livrare micile surprize în pliculețe, acum pot să arăt tuturor celor care intră pe blogul meu Ediția Limitată a Semnelor de Carte create special pentru bloggerițe de către Elena Lupu. Pentru că vreau să vă inspir și pe voi cititorii . Fetele au apreciat gestul. Iar eu mă bucur din suflet, mai ales că de obicei lumea se orientează către lucruri obișnuite, către cadouri obișnuite. De data asta am vrut să fie ceva mai special, făcut din inimă, de o persoană specială.

semn de carte crosetat pretty elena lupu moinesti

semn de carte floare corai crosetat pretty elena lupu

semn de carte floare lila crosetat pretty elena lupu

semn de carte floare galbena crosetat pretty elena lupu

Colecția face acum parte din portofoliul impresionant de produse croșetate marca Pretty by Elena Lupu, pe care vă recomand cu drag dacă vă doriți chestii personalizate simpatic. După cum puteți vedea, fetele, cu imaginația lor bogată s-au gândit foarte repede cum mai pot fi folosite aceste semne de carte – floricele și-au dovedit versatilitatea unor cadouri inspirate de toamna mohorâtă de-afară.

#bloggeritebacau3 purtand pretty by elena lupu moinesti

Fetelor vreau să le mulțumesc pe această cale pentru gândurile bune trimise către mine și către d-na Elena, mai ales pe Facebook. Ea chiar a apreciat și a tresăltat pentru fiecare postare de-a voastră în care era menționată și a simțit astfel că și pentru voi a contat la fel de mult munca ei. Eu abia aștept să citesc pe blogurile voastre impresiile de după blogmeet, ca de obicei. Și să citesc cu o cană de capuccino alături, plănuind deja următoarea noastră întâlnire. 🙂cover facebook octomber women bloggers meeting bacau

Eveniment organizat cu sprijinul  Beraria cu NorocC-THRU, ElmiplantFamous Luxury Perfumes, Str8SelgrosBacau, Pretty by Elena Lupu, Ziaja.

Anca Balaban

4 Comments

  1. Abia astept urmatoarea intalnire sa ne revedem – sau poate mai curand, cine stie? Ma bucur ca ai fost alaturi de noi cu gandul, si noi te-am avut in gandurile si discutiile noastre.

    • Si eu abia astept! Astazi am fost asa de bucuroasa pentru 10 minute cat m-am vazut cu Alina, de nici nu poti sa iti dai seama! Te pup cu drag si dor! Pe cat mai curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.