Cine voi fi eu în 2013

Inspirata de un post scris de Manafu, ma gandesc sa scriu si eu despre cine sunt eu in anul in care tocmai am intrat si ce imi propun sa fac.

Desi am scris deja despre ce rezolutii am pentru anul acesta, care sunt dorintele mele de sarbatori si care sunt cele 13 obiective pe care mi le-am pus ca sa sa ma ajute sa ma dezvolt, cred ca abordarea asta este ceva mai diferita si ma va ajuta.

Studenta @ FEAA & FSSP

In 2013 voi incepe in forta… inca de la finele lui ianuarie. Pentru ca incepe stresiunea. Cu un numar dublu de examene. Cred ca va fi o provocare sa trec cu bine de toate examenele si sper ca acelasi lucru sa se intample si in sesiunea din vara. Sper sa fie un an mai bun cu note mai mari. Si sa citesc mai mult pentru ce-a de-a doua facultate pentru ca imi place mai mult.

Social Media & PR Coordinator @ AsdMARK

asdMARK = O echipa de tineri ca si mine, pasionati de marketing. Sper ca anul acesta universitar (cat a mai ramas din el) sa cresc si mai mult vizibilitatea in online a asociatiei. Si desi nu tine de SM sau PR, vreau ca impreuna cu o alta asociatie studenteasca (din Cluj) sa realizez o colaborare frumoasa care sa fie incununata de un eveniment pe care sa il organizam la nivel national. 😀

Blogger

Am fost legata de vechiul meu blog. De fapt de adresa lui. Acum insa la inceput de 2013, cand vad cate oportunitati am datorita acestui blog pe care l-am creat pe 8 noiembrie 2012, pot spune ca sunt foarte multumita.  Voi continua sa scriu atunci cand am timp, asa cum am facut si pana acum.

Social Media & PR Freelancer

La inceput de 2013 mi-am propus sa cresc paginile de facebook pe care le administrez. Si sa deschid si scriu bloguri acolo unde stiu ca ar creste engagement-ul fanilor. Desigur, sper sa am colaborari noi. Mi-ar placea sa abordez si altfel de “clienti” decat cei de pana acum.

Tu cine vei fi in 2013? Te provoc sa te gandesti si tu. Si sa scrii despre asta.

Ce spuneti Ioana, DanElena, PetruDiana, PavelOana si Cristina?

Anca Balaban

10 Comments

 1. Felicitări, Anca, pentru tot ce-ai realizat!
  Mult succes la examene și-n tot ce vrei să faci!
  Așa cum ți-am mai spus, mi-ar face o deosebită plăcere să colaborăm!…Tot ai stipulat că ai vrea să abordezi și altfel de ”clienți”…
  Cine sunt în 2013?…
  Mamă și soție, soră, PRIETENĂ, asta pentru că, înainte de toate, iubesc oamenii, îmi place să socializez, iubesc viața(aspectul emoțional)! …Completez (aspectul emoțio- socio – cognitiv): economist, blogger, purtător al viselor și dorințelor spre realitate, fondator al Clubului de lectură, iubitor de parenting, dezvoltare personală și educație financiară copii, prin joc și simulări (Formator).
  Oricum, tot ceea ce voi face acest an va avea la bază pasiunea mea dintotdeauna! E timpul să las intuiția să-și spună cuvântul! E timpul să las temerile și raționalul pragmatic și să dau curs viselor, până nu e prea târziu!
  …De la jumătatea anului trecut, anul 2012, am dat curs emoțiilor, viselor, pasiunilor ce-mi mistuiau sufletul, inima și cugetul, transformându-le în job și viața de zi cu zi…
  Doamne ajută! Dă-mi sănătate și tărie!

  • Multumesc! Dar…felicitarile le meriti si tu!
   Sotie sunt si eu 😀 Dar cred sotul meu ma cunoaste destul de bine fara sa ii mai scriu intentiile mele. De-asta am omis aspectul asta.
   Te pup!
   Doamne ajuta!

   • Ai dreptate, Anca, doar sunt jumătățile noastre, nu?! Noi avem câțiva ani împreună(18 ani) și din când în când mai ”reîmprospătăm” intențiile… Cu mult drag, Anca!
    Un week-end de poveste! Te pup!

 2. Felicitări Anca pentru cine ești și mult succes, să te ajute Dumnezeu să reușești tot ce-ți propui!
  Eu zic că se face, bineînțeles!
  Nu refuz eu o asemenea provocare frumoasă!
  Gânduri bune!

 3. Multumesc pentru provocare, Anca! Astazi am raspuns la ea. 🙂
  Sunt sigur ca vei fi cea mai buna tu in 2013. Mult succes in tot ce ti-ai propus!
  Super tare asta! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.