Colindăruim: o acțiune, o cauză, pentru o familie

De cateva zile am observat ceva pe facebook. Majoritatea prietenilor care sunt studenti la FEAA au aceeasi fotografie de profil si aceeasi fotografie de coperta. Un teasing pentru un eveniment care urmeaza. Imi place ideea.

colindaruim facebookAsa ca am incercat sa vad ce este, ce se promoveaza. Am aflat ca de fapt Colindaruim este o actiune, o cauza, pentru o familie. Dorinta studentilor voluntari este sa dea un exemplu bun tuturor celor de varsta noastra, pentru a confirma adultilor faptul ca noua, generatiei tinere, ne pasa.

Ce este de fapt Colindaruim?

Este o suita de doua conferinte si o licitatie, toate cu scop caritabil, care au drept scop strangerea de fonduri pentru a ajuta o familie nevoiasa cu zece copii.

De ce familia are nevoie sa fie ajutata?

 • Cea mai mica fetita are doi anisori si raceste foarte des, ea are nevoie de ajutorul tau.
 • Unul dintre baieti are o usoara formă de retard.
 • Doar unul dintre parinti este aducator de venit.
 • Cei sapte minori, avand varste cuprinse intre 2 si 17 ani locuiesc impreuna cu parintii in conditii grele, intr-o singura incapere dintr-o casa darapanata.

Întrebați despre dorințele lor, ambii părinți au pus pe locul principal două locuri de muncă permanente. Asta își doresc pentru copiii lor. Apoi, materiale de construcție pentru repararea casei. Apoi, obiecte foarte necesare gospodăriei , hrana și îmbrăcămintea au fost dorințele lor.

Cand vor avea loc seria de evenimente?

afis-colindaruim

 1. Conferintele cu scop caritabil “Colindaruim” sunt sustinute de Doina Filipescu, o profesoara deosebita de la FEAA. Dumneaei isi va dedica cateva ore din timpul sau pentru a sustine 2 conferinte:
   • 11 decembrie 2012 – ora 20:00 – amfiteatrul B1 – Expert in gestiunea emotiilor. Un ghid simplu vs. o harta complicata
   • 13 decembrie 2012 – ora 20:00 – sala B417 – Cele 5 limbaje ale aprecierii. Busola magica a succesului tau.
 2. Licitatia “Colindăruim, un miracol împlinim” va avea loc pe 17 decembrie, orele 13:00, la amfiteatrul B1, din corpul B, în Universitatea Alexandru Ioan Cuza.
Te invit sa participi, atat la conferinte cat si la licitatie, pentru ca vei vedea ca investesti in dezvoltarea ta personala si totodata faci o fapta buna cu ocazia sarbatorilor ce vin.
Participarea la cele doua conferinte se face pe baza unei donatii simbolice de minim 5 lei. Toate fondurile sunt destinate organizarii Licitatiei Caritabile.
Ce se va imtampla la licitatie?

Vor fi oferite spre vanzare obiecte realizate de studenti si chiar de beneficiari. Acest gest umanitar va fi dublat de un amplu efort de strangere de bunuri necesare ridicarii familiei la un alt nivel de trai.

Donatiile si banii obținuti vor fi folositi pentru reparatiile casei, frigider, lemne pentru iarna, realizarea unui control medical pentru fetita cea mică de 2 ani, cumpararea unor alimente, haine, jucarii, rechizite.

Sper sa va sensibilizez daca ati citit pana aici, pentru ca exista si familii nevoiase, care au nevoie de ajutorul nostru. Indemnul studentilor voluntari de la marketing este ”Haideți să le oferim un miracol!”, asa ca hai sa ajutam. 

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.