Conflictele pot mobiliza o echipă?

Nu, intrebarea nu este retorica. Sper ca imi va raspunde Crina la intrebare in seara asta.

Mai ales ca se incadreaza in tematica discutiei pe care Crina o va purta cu cei 30 de participanti.

Echipa. De ce oare e bun conflictul in echipa? Asta e intrebarea acestei seri.

Raspunsurile vor fi date dupa ora 19:00 la Carturesti, in Iulius Mall, de catre Crina. Participarea este gratuita, dar accesul la eveniment se face pe baza de inscriere online, prin completarea formularului diponibil aici:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVWM2RiTTV2T2d4N3pZOGlHMV9mR3c6MQ

Pana atunci, ma gandesc sa imi raspund singura…avand in minte ultimele situatii conflictuale in care m-am regasit.

  1. Am invatat sa renunt atunci cand persoana cu care colaborez nu da semne ca vrea mai mult decat idei aruncate in mesaje scurte, seci, fara pic de empatie. Am renuntat atunci cand colaborarea ma transforma in altceva.
  2. Am invatat sa fiu indiferenta caci de cele mai multe ori, indiferenta ii doare pe cei cu care altadata colaborai. E ca o lectie pe care o primesc ei pentru situatiile create. Lectii date in reprize de indiferenta.
  3. Am invatat sa las de la mine uneori, sau sa spun ca persoana respectiva, dar sa fac tot asa cum cred ca este mai bine. Cred ca daca nu as stii ce sa spun cand situatia normala de colaborare ia un alt drum, mi-ar fi greu. Si in final toata lumea a fost fericita.
  4. Am invatat sa recunosc daca gresesc sau nu am dreptate, iar asta ma ajuta in dezvoltarea mea, intr-o masura in care poate nici nu ti-o inchipui. Pana acum, recunosteam rar daca greseam si asta doar in fata mamei mele. Restul persoanelor nu aveau nicio influenta asupra mea.

Nu lua de bun neaparat ce zic eu aici, pentru ca asta pentru mine a fost ocazia data de asdMARK ca sa imi spun o parere pe care am capatat-o de cand am venit in Iasi la facultate.

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.