Cu lacrimi și emoții am citit pentru prima dată în public un text care-mi aparține

Acum 10 zile, pe 20 martie, am citit printre lacrimi pentru prima dată gândurile și introspecțiile mele de mamă în cadrul evenimentului Șueta CitiM, căci tematica era modele feminine și s-a dorit încurajarea mamelor prezente la întâlnire să își împărtășească sentimentele materne și emoțiile pe care le trăiesc de fiecare dată când se apropie luna femeii. Și Doamne, pentru prima dată mi s-a pus un nod în gât citind ceva în public. Deși pot spune că am destul de multă experiență la așa ceva. M-au năpădit emoțiile citind ce am scris acum ceva timp. Un fragment pe care chiar l-am postat și pe blog.

Nu îmi imaginam că va fi așa. Nu îmi imaginam ce emoții se pot transmite. Poate și pentru astfel de întâlniri în care sufletul iese la iveală #‎viataeatatdefrumoasa‬.

Le mulțumesc tuturor pentru încurajări. Promit să mai scriu. Promit, mai ales că-i tare fain este să simți încurajările și încrederea prietenilor care ar vrea să scrii o carte, să îți citească gândurile așternute cu multă atenție, paragraf cu paragraf, capitol cu capitol. Este nemaipomenit, mă măgulesc cuvintele din mesajele lor. Le sunt recunoscătoare și sper că pe viitor, dacă voi publica o carte să se regăsească în ceea ce voi scrie.

sueta citim - tematica modele feminine - eveniment moinesti aicr

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.