Cum să îi scriu lui Moș Crăciun?

E duminica si… mai sunt 8 zile, 9 ore, 25 minute si inca cateva secunde pana va veni Craciunul.white (5) Si Mosul… Si el. Asa ca astazi ma gandesc cum sa ii scriu lui Mos Craciun ca sa-l conving?

Cred ca cel mai simplu si convingator totodata este sa ii spun din suflet ce imi doresc. Sper ca am dreptate. Si sper sa ma asculte! 😀

Astazi draga Mos Craciun imi doresc sa imi continui activitatile pe care le-am inceput. Si sa reusesc sa pun in aplicare ideile pe care le am.

Vreau mai mult timp ca sa pot face lucrurile care imi plac.

Vreau sa ma bucur de viata care mi-a fost daruita de Dumnezeu.

Asa ca ajuta-ma Mosule sa mi se para totul mai usor, desi in viata nu este intotdeauna usor. 

Si…cam atat. Asta e ce vreau de acum inainte.

Astept sub brad si cutiuta asta.

De data asta insa, vreau sa imi pui un biletel pe care sa scrie ”Special pentru Anca: aminteste-ti sa apreciezi prezentul in timp ce privesti inainte spre viitor!”

Anca Balaban

8 Comments

 1. Minunat, Anca!
  Și noi tot astăzi am început scrisoarea Moșului…poate până marți e gata, s-o și expediem…cel mic (aproape 8 ani are) improvizează mult în timp ce așterne pe hârtie….

  • Dragut! Oricum nu e graba.. are timp! Si cu multa creativitate va scrie ceva care il va convinge pe Mosu’ sa ii aduca ce isi doreste!
   Sarbatori frumoase Cristina. :*

   • Da, creativitatea copiilor e debordanta! Oricum, a specificat ca toba Mosului e arhiplina…ca e cazul ca Mosul sa mai inchida ochii la ghidusiilor celor mai putin cuminti si sa dea dovada de intelepciune, aducand cadouri tuturor copiilor, pentru a nu face diferente! Cam asa a pus problema piciul nostru!…
    Sarbatori mirifice, Anca!
    Te pupam de pe meleaguri nemtene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.