De la student la specialist în comunicare

Daca faci parte din categoria studentilor care studiaza Comunicare si Relatii Publice, cu siguranta ti-ai pus macar o data intrebarea: “Ce voi iesi de aici?”. Raspunsul pe care l-ai primit de la profesori este unul destul de pompos, dar in acelasi timp cam vag: specialist in comunicare.

Suna frumos si important, dar si tu stii ca a deveni un specialist, in orice domeniu, nu inseamna ca trebuie doar sa absolvi o facultate, la o anumita specializare. E clar ca atunci cand iesi de pe bancile facultatii, nu te poti numi chiar “specialist” in adevaratul sens al cuvantului.

Atunci intrebarea corecta este: “Care este drumul de la student la specialist? Care este drumul de la student la specialist in comunicare? Ce inseamna specialist in comunicare? Ce trebuie sa fac ca sa ajung specialist in comunicare?”

de la student la specialist in comunicare speakeri iasi

Raspunsul vine de la 3 persoane care lucreaza in domeniul comunicarii si care au ajuns prin ceea ce fac sa aiba recunoastere din partea tuturor, fiind recomandati drept specialisti in comunicare:

de la student la specialist in comunicare eveniment iasi

Ca sa aflii raspunsul pe care l-au pregatit, inscrie-te sa participi la evenimentul „De la student la specialist în comunicare” (conferință + workshop).

Evenimentul va avea loc pe data de 25 mai 2013, intre orele 11.00-14.00, la Muzeul Universitatii.

Te poti inscrie intre 15 si 23 mai 2013 pe baza unui formular pe care il gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului. Completeaza-l si trimite-l pana pe 23 mai la adresa de e-mail evenimentcomunicare@yahoo.ro.

Evenimentul reprezinta o scurta calatorie pe care o poti face in sfera specialistului in comunicare, o incercare de a te aduce mai aproape de ceea ce inseamna a fi specialist intr-un astfel de domeniu si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea o cariera de succes in domeniul comunicarii.

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.