December women bloggers meeting Bacău – #BloggeriteBacau4

Așa cum probabil ați văzut deja pe facebook, unde bineînțeles că veștile circulă mai repede, 22 de bloggerițe din județul Bacău s-au reunit pentru cea de-a patra întâlnire care provoacă domnișoarele și doamnele din online-ul băcăuan să se întrevadă în offline și să pună la cale surprize pentru viitor.a patra intalnire a bloggeritelor din judetul bacau

Sâmbătă, 19 decembrie, ne-am întâlnit chiar de suntem bloggerițe de nișe diferite: beauty, fashion, health, travel, personal, parenting. Pentru multe dintre noi, dar mai ales pentru mine, Roxana, Adina, Alina și Rudia această întâlnire reprezintă o tradiție, deși pentru mine a fost imposibil să reușesc să ajung la cel de-al treilea eveniment marca #bloggeriteBacau. Mă bucur însă că am reușit să ajung acum, pentru că chiar simțeam lipsa lor.

Dar s-o luăm cu începutul: dacă nu ați citit postările din trecut despre întâlnirile precedente, v-am povestit despre prima ediție a.k.a. March Women Bloggers Meeting Bacău, despre cea de-a doua ediție a.k.a. May Women Bloggers Meeting Bacău și ceva despre cea de-a treia ediție a.k.a. #BloggeriteBacau3. Acum că sunteți la curent cu celelalte ediții, pot continua.
Dacă la început eu am fost cea care am lansat invitația celorlalte fete, gândindu-mă să adun și eu pe cele câteva bloggerițe pe care le știam din Bacău, acum comunitatea pe care o formăm s-a obișnuit deja cu un tipar dacă-i pot spune așa, cu o frecvență a întâlnirilor, cu o dorință de a face proiecte împreună, cu implicare în organizare, urmând exemplul pe care l-am creat.
Consider că întâlnirile grupului nostru de bloggerițe sunt importante, chiar dacă scriem despre subiecte atât de diferite și le putem privi mai degrabă ca o modalitate de răsfăț între persoane cu aceeași pasiune, prin networking. Sper totuși să putem organiza cea de-a cincea întâlnire #bloggeriteBacau5 care să aibă și o parte utilă – un atelier ținut pe o temă de interes pentru noi, care să includă informații, sfaturi și lecții învățate din experiență.
La început mie și Adinei ni s-a părut frumos să răsplătim fetele pentru că au venit să ne cunoaștem, de aceea, rapid am inițiat o colaborare cu un brand de dermato-cosmetice și un magazin local care comercializează cosmetice. La cea de-a doua ediție ne-am dorit să multiplicăm bucuria pachețelelor cu minuni de cadouri utile și am reușit să obținem sprijin de la 16 branduri de cosmetice, cărți și încă 2 locale. Pentru cea de-a treia ediție au fost parteneri de încredere locația alături de 5 branduri de produse de îngrijire și înfrumusețare, un magazin al unei companii cash & carry și o doamnă pasionată de croșetat și realizarea produselor lucrate de mână. La #bloggeriteBacau4 am avut parte de mici atenții din partea cafenelei Antique, Beauty Barometer, Farmec, Fresh Din Mere de Itești,  Herbagen, Melkior, Mica Ilinca 1983, Miki Bio Skin, Monroe – Salon, Oana Nechita MakeUp, Oriflame pentru tine – Life and Style, Profi Smile, Salon Masaj Terapeutic Oana Manoliu.gerovital farmec sponsor #bloggeriteBacau4
Sincer, nu ne gândeam noi că brandurile pe care noi le îndrăgim sau brandurile locale vor fi atât de încântate de ideea noastră și ne vor sprijini, dar s-a dovedit că ideile bune capătă suportul și votul de încredere atât de necesar. De la întâlnire la întâlnire, numărul de parteneri și sponsori a crescut. Asta mă bucură, mai ales când văd ce branduri acceptă propunerile noastre, dovedind practic cum crește inițiativa pe care am avut-o, de la ediție la ediție. De aceea țin să le mulțumesc pentru deschiderea dovedită.
Spre Bacău am venit cu Daniela, Ioana, Cristina și Mihaela – o mașină de gagici cum s-ar spune – și normal că pe drum ne-am făcut încălzirea pentru ce urma povestind despre ultimele experiențe avute.
Evenimentul a început cu prezentarea fiecărei participante la ideea Adinei care le-a rugat să se încadreze în maxim 3 minute și să spună pe lângă informațiile basicpe ce blog scriu, cum pot fi găsite pe rețelele de socializare, dar și informații care merită să fie știutereușite pentru anul 2015 legate de blogging sau în plan personal & obiective pentru 2016.
Dincolo de aceasta sesiune de intercunoaștere să-i zicem și de discuțiile legate de blogging sau de orice ne-ar fi trecut prin minte, am ținut neapărat să scoatem timpuriu la iveală spiritul Crăciunului prin intermediul arhi-cunoscutului moment Secret, but not so Secret, Santa. Și pentru că locația rezervată special pentru noi a fost decorată conform temei alese de noi în spiritul sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi a lăsat cadoul pregătit sub brad, pentru ca mai apoi Roxana să fie un fel de Crăciuniță care destinde atmosfera împărțind surprizele. cadouri sub brad #bloggeriteBacau4Moș Crăciunița mea secretă a fost Ionela Vraciu Chirilă de la care am primit un săculeț cu un săpun din uleiuri vegetale, infuzii din plante medicinale, arome naturale obținut manual de la Rovyo. Eu la rândul meu am pregătit un cadou pentru Mihaela Stanciu, căreia sper din toată inimă să-i fi plăcut cartea aleasă special pentru ea și provocarea dulce. După ce am împărțit cadourile noastre, am făcut o tombolă, în urma căreia și eu am câștigat ceva – un gift card pentru manichiură la Salonul Monroe al Soniei. 😀
Gazdele noastre, de la Cafeneaua Antique, au pregătit platouri cu bunătăți. Melkior ne-a trimis o oglindă de geantă cu mesajul Je suis blogger”, un eyeliner negru, un lipliner roșu și un fard marsala. Farmec (Gerovital) ne-a răsfățat cu un gel spumant demachiant și o cremă hidratantă din gama Happiness. De asemenea, de ten a avut grijă bloggerița noastră, Mihaela Stanciu, care ne-a dăruit ulei bio făcut chiar de ea, sub denumirea Miki Bio Skin. Oriflame s-a gândit la îngrijirea mâinilor pe anotimpul rece și ne-a trimis o cremă de mâini pentru geantă, Dream Cream, dar și la silueta și sănătate, prin batoane Natural Balance din gama Wellness. De apreciat au fost și mostrele de parfum care m-au convins ce parfum adaug pe wishlistCabinetul stomatologic Profi Smile ne-a oferit câte un voucher care constă într-o consultație, plan de tratament, detartraj ultrasonic, periaj profesional și fluorizare. Herbagen ne-a trimis cremă de corp pentru o piele mai catifelată. Fresh din mere de Itești ne-a trimis sticluțe să „degustam” Fresh-ul din mere, dar și Fresh-ul din mere și morcovi. Mica Ilinca ne-a invitat să ne îndulcim. De asemenea, Alina, cea care pune suflet în tot ce face, ne-a pregătit fiecăreia dintre noi produse hand-made speciale de Crăciun, un îngeraș și mănușele drăgălașe ce puteau fi folosite pe  post de semn de carte sau decorațiune de brad. La fel de simpatic mi s-a părut gestul Alexandrei care a confecționat pentru fiecare dintre noi photo props sclipicioase, buze roșii tres chic, mustăți roz haioase și papioane pe care le-am folosit la poza noastră de grup pe care o avem ca amintire de la întâlnire. roxana neculcea anca balaban #bloggeriteBacau4
A fost o atmosferă destinsă mai ales că multe dintre noi au povestit despre felul în care vedem propria noastră activitate pe bloguri și ce anume ne motivează să facem lucrurile mai bine.
Am să vă dezvălui că am povestit cu mult drag despre prima aniversare offline cu cititoarele a blogului meu, despre reușita din prima jumătate a anului 2015, când am câștigat locul al II-lea cu proiectul meu de suflet, #viataeatatdefrumoasa, la secțiunea Special Projects by Bloggers în cadrul galei de premiere Digital Divas Awards 2015 by AVON dar și despre un obiectiv îndeplinit fără a mă fi așteptat, căci am reușit să mă angajez înainte de a fi împlinit 25 de ani.
Pe drum înspre casă am putut sta la taclale mai mult cu Cristina Pintilie și am descoperit o domnișoară foarte ambițioasă care știe ce poate. Mi-a povestit mai multe despre cum a început să scrie pe blog și despre evenimentele legate de pasiunea ei pentru fotografie și fashion care i-au adus recunoaștere la Glamour Street Fashion Show.#bloggeriteBacau4 roxana neculcea adina septembrie joi anca balaban
M-am întors acasă cu multă bucurie în suflet și pentru 2016 îmi doresc ca această comunitate #bloggeriteBacau să se dezvolte, să creeze idei de proiecte faine, să pună pe picioare colaborări noi și să aducă schimbări pozitive în modul de a face blogging fiecare dintre noi. Sper ca fetele să nu uite esențialul, și anume că întâlnirile #bloggeriteBacau au fost inițiate cu scopul principal de a promova un număr cât mai mare de bloggerițe din județul Bacău, de a învăța una de la cealaltă, de a ne motiva una pe cealaltă  și de a atrage atenția asupra faptului că putem realiza ceva frumos împreună dacă ne propunem.

Mă bucur că v-am revăzut/cunoscut fetelor și o mai spun încă o dată, sper să ne mai vedem și cu alte ocazii, la evenimente sau pur și simplu la un cappuccino! Vă pup pe toate și vă îmbrățișez cu drag! Sper că ați avut sărbători frumoase!

Iar pe voi, dragi cititoare, vă aștept pe blog cu multe review-uri și poze cu minunatele produse pe care le-am primit în cadrul acestui eveniment, începând din ianuarie când voi include o nouă categorie de postări intitulate Jurnal de îngrijire.
Să vă bucurați de zilele de concediu în continuare!

************

Bloggerițe participante:

 1. Anca Balaban – ancabalaban.ro
 2. Roxana Neculcea – roxalia.wordpress.com
 3. Ruxandra David – unbalcialdesertaciunilor.wordpress.com
 4. Adina C.- septembriejoi.com
 5. Andreea Huțu – deea-d.blogspot.ro
 6. Alina Vrînceanu –  justanangel.net
 7. Ioana Lupu – lupuioana.wordpress.com
 8. Cristina Pintilie – cristinapintilie.wordpress.com
 9. Daniela Chirilă – intrelumi.ro
 10. Elena Chira – mujo.ro
 11. Elena Corina Tudorache – bycore.ro
 12. Sonia Otilia Benchea – odileworecashmere.wordpress.com
 13. Mihaela Stanciu – frumusetedemancare.blogspot.ro
 14. Andreea Ioviță – motolady.wordpress.com
 15. Claudia Vasilache – lecturisiarome.ro
 16. Ionela Vraciu Chirila (new entry 4 me) – ionelavraciuchirila.wordpress.com
 17. Raluca Pichiu (new entry 4 me) – ralucapichiu.com
 18. Alexandra Ursu (new entry 4 me) – ms-bear.blogspot.ro
 19. Cristina-Maria Nichita (new entry 4 me)  – glamourkay.com
 20. Alexandra Enache (new entry 4 me) – aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro
 21. Anca Spulber (new entry 4 me) – juliet.ro
 22. Alexandra Hustiu (new entry 4 me) – alexandrahustiu.ro

Eveniment organizat cu sprijinul BeautyBarometerFarmecFresh Din Mere de Itesti,  Herbagen, Melkior, Mica Ilinca 1983, MikiBioSkin, Monroe Studio, Oana Nechita MakeUp, Oriflame pentru tine – Life and StyleProfiSmile, Salon Masaj Terapeutic Oana Manoliu.

Mulțumim Antique Cafe pentru găzduire!

Anca Balaban

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.