Declaratie de dragoste familiei mele

Dragilor,

Sunt fericita alaturi de voi, de familia mea. Simt nevoia sa v-o spun acum, caci este o zi speciala pentru mine si sunt sigura ca si pentru voi.

Astazi este ziua mea si simt nevoia sa va spun ce simt, ce gandesc, pentru ca toate cuvintele ce le voi scrie mai departe imi stau in inima, in minte… si parca nu mai au loc… trebuiesc scrise undeva.

Astazi nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu am alaturi un om care ma iubeste, pe care ma pot baza. Nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu am in brate o fetita care-mi zambește, pe care s-o pot alinta și iubi.

maria balaban

Astazi nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa n-o am alaturi pe mama alaturi in momentele cele mai importante din viata. Acum stiu si eu: sa fii mama e cel mai cel. A fi mama nu poate fi egalat cu nimic din lume. Nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu-l am alaturi pe tata ca sa-mi spuna ca e mandru de mine. Nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu am un frate care pur si simplu e dragut chiar si cand ne ciondanim.

Nu-mi mai pot imagina viața altfel decat asa cum e, caci sunt tare fericita datorita voua.

Nu-mi mai pot imagina cum ar fi sa nu traiesc fiecare clipa asa cum e, nu-mi mai pot imagina cum e sa nu am motiv sa zambesc in fiecare zi si mai ales nu imi mai pot imagina cum ar fi sa nu iubesc, dincolo de cuvinte. Pentru ca traiesc fiecare clipa asa cum mi-o da Dumnezeu, zambesc in fiecare zi si iubesc din tot adancul fiintei mele.

Cred in „zidirea” unei vieti pline de experiente de neuitat si in impartasirea sentimentelor. Cred ca fericirea nu o gasim, ci ne-o faurim singuri.

De aceea, va iubesc dragii mei si ma bucur ca suntem o familie: uniti, nedespartiti, pentru totdeauna.

Va imbratisez si va sarut, imi sunteti tare dragi!

Anca

Anca Balaban

2 Comments

  1. When someone writes an paragraph he/she maintains the
    idea of a user in his/her mind that how a user can be aware
    of it. So that’s why this paragraph is perfect.
    Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.