Despre creativitate. – Despre cum să devii mai creativ.

Astazi am ales sa scriu despre creativitate si despre cum poti deveni mai creativ.

Este defapt un articol pe care l-am scris in deplasare, pe blogul lui Emil, dar pe care merita sa il postez aici si pentru tine.

Conform unei pareri mai avizate decat a mea, adica a dlui Robert J. Sternberg, creativitatea poate fi definita ca fiind “…procesul de a produce ceva care este in acelasi timp original si util.”

Creativitatea este de fapt gasirea de noi metode de a rezolva probleme si situatii. Nu este vorba despre o abilitate pe care o pot avea doar artistii, muzicienii sau scriitorii. Cel putin asa cred eu.

Pana acum am incercat diferite metode de a-mi spori creativitatea. Unele au dat roade, altele nu prea. Nu le voi insirui aici pe toate, ci voi alege cateva simple, pentru inceput. Sunt sigura ca si tu te-ai intrebat cel putin o data cum sa faci sa fii mai creativ.

Pe blogul lui Emil, am propus cateva idei care te-ar putea ajuta sa devii mai creativ, asa ca, daca vrei sa vezi despre ce metode de antrenament a creativitatii este vorba, fa-i o vizita aici.

Anca Balaban

2 Comments

  1. Nu prea e bine ce facusi. Pe vremuri, pe blogul vechi, faceam si eu asta: preluam in intregime guest-urile. Dar nu da bine la google. Si ne penalizeaza pe amandoi. Ai putea scrie o parte, si apoi sa pui buton CONTINUAREA PE BLOGUL LUI X…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.