Din google search pe blog

Iată o selecție a căutărilor care mi-au făcut dimineața mai comică atunci când am verificat sumarul căutărilor din ultima lună care mi-au adus vizitatori pe blog:

  • event planner ce meserie este
  • declarati pentru cea mai buna prietena
  • ultima generatie de copii care sau jucat jocurile copilariei
  • bebe crosetate pt sedinte foto
  • balaban 31 de ani bucuresti
  • ginduri de la mama fica

google search blog anca balaban popa iscuTrebuie doar să  știi puțină engleză ca să ai răspunsul la prima căutare. Totuși, cred că și-a găsit răspunsul mult dorit citind răspunsurile Adelinei Bortan. Event planner = organizator de evenimente. 😀

Despre cea mai bună prietenă, despre prietenia dintre fete, în general, am scris. Jur pe roz că „declarati” pentru cea mai bună prietenă n-am scris. :)))) În cel mai rău caz, ar fi fost o declarație. 😉

Trecem puțin la gramatică? Lecția s-au versus sau. Se scrie sau atunci când este echivalent cu ”ori” sau ”fie”. Și se scrie “s-au” (cu cratimă) atunci când nu poate fi înlocuit, aici fiind vorba de un pronume în formă neaccentuată “s” + verbul auxiliar “au”. Pe cât posibil, trebuie să fim atenți, chiar și la căutări pe google. Apropo de asta: nu mă supăr dacă mi se atrage atenția când greșesc. Așa că, dacă vedeți vreo greșeală pe blog, nu ezitați să-mi spuneți. Desigur, eu sper să nu fie cazul. 😀

Cât despre ceea ce căuta efectiv persoana respectivă cred l-a adus pe blog articolul despre jocuri și “faze” ale generației cu cheia la gât – În Fața Blocului.

De sintagma „bebe crosetate pt sedinte foto” nu am mai dat până acum. Poate din grabă a scurtat ceea ce căuta de fapt. Mă gândesc că ar fi fost totuși mai corect dacă ar fi căutat articole croșetate pt bebe pt ședințe foto. Numai zic. Una peste alta, fiind vorba despre articole croșetate, vă amintesc cu drag de Elena Lupu, verișoara soțului meu, care creează tot felul de minunății croșetate personalizate. Mie mi-a făcut multe lucruri complicate pe care le găseam pe net, după poze și indicații. Profil de Facebook Articole Crosetate. Pagina de Facebook Pretty – articole croșetate cu pasiune.

Alta: „balaban 31 de ani bucuresti”. Balaban mă numesc. Nu am 31 de ani. Și nici nu sunt în/din București. :)) Mai caută totuși pe Google Search poate găsești. :))

Și revenim la gramatică. Lecția corect se scrie fiică. Simplu. Pentru că nu există cuvântul „fică”. Așa că, oricine ai fi tu, cel care ai căutat așa pe Google, sper ca data viitoare să dai peste postarea asta și să vezi această regulă simplă și să ții minte că fiică este scrierea corectă. În rest, o parte din gândurile mele de mamă le-am adunat aici.

Cam asta-i treaba cu căutările pe Google. Chiar mă gândesc c-ar fi benefic un astfel de feedback lunar adresat „căutătorilor”. Nu se știe dacă vor reveni pe blogul meu. Dar dacă da, atunci să fiu eu împăcată c-au învățat ceva. Din greșeli învățăm, nu-i așa?

În rest, sper că cei care au căutat modele de invitatii, idei pentru botez, tematica pentru cumatrie, bijuterii cu semnul infinitului, povestea soarelui, semnificatia numelui anca sau idei creative pentru botez au găsit o sursă de inspirație între articolele postate de mine. Cum văd că principalele căutări în top sunt referitoare la botez și cumătrie sau petrecerea de botez vă las mai jos adresele postărilor cu aceste informații. Să vă fie cu folos:

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.