A doua declarație de dragoste familiei mele

Dragilor,

Sunt fericită alaturi de voi, de familia mea. Simt nevoia să v-o spun acum, căci este o zi specială pentru mine și sunt sigură că și pentru voi.

Te iubesc Maria mea! De fapt, nu ești a mea, eu sunt a ta. Nu ești proprietatea mea. Ce egoistă sunt. Te iubesc Maria! Te iubesc așa cum nu mi-am imaginat vreodată că voi putea iubi. Te iubesc cu ardoare și simt că iubirea mea pentru tine nu are limite. Sper că ți-a plăcut primul an și-un pic cât a trecut până acum de când te-am adus pe lume, în lumea noastră de iubire, a mea și-a tătălui tău. Sper că ți-au făcut zilele mai frumoase poveștile spuse de mine atunci când îmi arătai cărțile în semn că vrei să le răsfoim împreună. Sper că ești fericită atunci când desenăm pe caietul nostru de notițe, mâzgâleli și hilizeli de mamă și fiică. O să ți-l păstrez. Că peste ani sunt sigură că pentru tine va avea aceeași valoare pe care o are pentru mine. Mai vreau multe momente alături de tine, căci nu m-am săturat de tine și de tot ceea ce înseamnă noi. Noi, tu mai importantă, tu mai drăgălașă, tu mai bună, tu mai independentă..eu mai îndrăgostită și mai înțeleaptă, sper.

 portret de toamna mama si fiica

Te iubesc Cristi! Îți muțumesc că m-ai ajutat să mă împlinesc. Mă faci fericită. Mă faci fericită dimineața, când mă lași să dorm până târziu, când simți când ne-am trezit și ne dai mesaj, când vii de la serviciu special pentru o cafea, mă faci fericită când în bucătărie domnește mirosul de cafea preparată cu atât de multă dragoste de tine. Mă faci fericită când vii pe-acasă și-mi povestești ce-ai mai făcut. Aici și acum sunt tare fericită. Sper că și tu ești.

portret de toamna cuplu sot si sotie

La mulți ani mama și tata! Au trecut 24 de ani de când sunteți părinți.Vă iubesc, mamă și tată! Știu, sunt rare momentele în care să folosim noi cuvintele acestea atât de importante. Și de-asta-mi pare rău. Acum e însă momentul. Pentru că eu am realizat de când sunt mamă, cât de important este ca pe lângă tot ceea ce fac pentru ea, să-i spun Mariei c-o iubesc. Observ că și voi îi spuneți ei că o iubiți. E plăcut, nu? E plăcut să-i declari iubire ghemotocului iubibil. Știu că voi considerați că faptele vorbesc mai mult decât cuvintele. Știu asta pentru că mi-ați mai spus. Însă, să vă spun un secret: am tânjit după un te iubesc părintește. Nu e un reproș. Acum nu mai tânjesc. Sunt doar..geloasă pe Maria. Ea primește acel te iubesc. Dragii mei, vă mulțumesc pentru tot, pentru fiecare zi din viața mea, pentru că îmi sunteți alături mereu, oriunde m-aș afla, oriunde v-ați afla. Vă rog să mă iertați pentru fiecare supărare. Repet, știu că nu v-am spus de multe ori că vă iubesc din cauză c-am tânjit să-mi spuneți voi, însă de-acum o să auziți asta mai des, pentru că vreau să schimb acest lucru. Vă iubesc! Sper să vă facă bucurie să auziți asta mai des.

portret de toamna bunicii si nepotica

Te iubesc Andrei! Și mi-e dor de ciondănelile noastre care acum sunt din ce în ce mai rare. 😀 Ai mai crescut, am mai crescut…timpul bată-l vina, cum zice o vorbă din popor. Mai ții minte când în drum spre casă după programul de la școală, opream lumea pe stradă ca să luăm interviuri și pe post de microfon aveam pixuri? :)) E una din amintirile mele preferate.

De aceea, vă iubesc dragii mei și mă bucur că suntem o familie: uniți, nedespărțiți, pentru totdeauna.

Vă îmbrățișez si vă sărut, îmi sunteți tare dragi!

Anca

Click aici pentru a citi prima declarație de dragoste făcută familiei mele.

Anca Balaban

3 Comments

  1. La multi ani, draga Anca! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de familia minunata pe care o ai! Sa ramaneti uniti si sa aveti multe impliniri impreuna!
    Sa ai o zi plina de bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.