Dupa Social Media for Students Iasi

cover sms4s iasi social media for studentsLuni a avut loc Social Media for Students. A fost un eveniment, care pentru mine, intra la categoria evenimentelor care necesitau mai multe resurse. In schimb, per total, eu zic a fost o zi plina de informatii utile pentru participanti. Din ceea ce am citit din formularele de feedback,  majoritatea participantilor au apreciat mai ales partea aplicata, interactiva, care a presupus dezvoltarea unor campanii virtuale. Chiar mi-au placut ideile si solutiile creative pe care le-au gandit la rezolvarea briefurilor. Imediat ce imi fac timp voi posta mai multe despre ce campanii au realizat echipele, pentru ca s-au descurcat. Au fost foarte atenti la partea teoretica si si s-a vazut asta din prezentarile lor.

Tin sa multumesc speakerilor pentru ca stiu ca pentru toti prezenta la eveniment a reprezentat o provocare avand in vedere ca evenimentul a fost intr-o zi de luni, cand mai toti aveau un program aglomerat. Cu toate astea, au dovedit ca si ei inca mai cred ca exista studenti ce vor sa invete si pentru asta s-au pregatit sa impartaseasca informatii cu ei.

De asemenea, multumesc sponsorilor evenimentului: Upside Down Iasi si Aquamold Trading.

Dupa parerea mea, obiectivul evenimentului a fost atins. Am “importat” la Iasi cursul pe care Cristian Manafu l-a initiat. Regret insa ca el nu a putut fi prezent, dar  tin sa ii multumesc pentru modul in care a comunicat cu mine si mi-a transmis exact ceea ce aveam nevoie ca sa pot implementa acest eveniment la Iasi.

SM4S Iasi - mesaj Cristian Manafu

Despre ce s-a vorbit la SM4S Iasi au scris:

Adrian Monoranu – Chiar vrei sa fii consultant Social Media?

Anca Gilca – After Social Media for Students Iasi

Constantin Ciortan – Cum de s-a facut Anca (G.) blonda?

Andra Petrariu – Despre Social Media for Students Iași. De ce să nu te plângi de un eveniment.

Fotografii de la SM4S Iasi pot fi vizualizate pe facebook.

Anca Balaban

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.