Emoțiile și greșelile

Uneori desi iti pui in minte sa faci totul perfect, nu reusesti. Uneori apar emotiile si greselile drept consecinta a emotiilor. Acum despre asta pot spune din proprie experienta.

Eu am invatat o lectie buna atunci cand am fost la Recrutat in Iasi in direct.

In tot ce am spus s-a strecurat o greseala de pronuntie. Sincer, nu ma asteptam sa gresesc la o chestie minora, dar s-a intamplat. Am spus [ pi er ] in loc de [ pi ar ] pentru a pronunta prescurtarea de la Public Relations. Nu pentru ca nu am stiut ci pentru ca pur si spimplu a fost prima data pentru mine cand am intrat intr-un studio. Pe deasupra si in direct. Clar nu mai ai timp sa tragi alte cadre sau sa iti revii. Cei care au vazut filmarea stiu ca eram emotionata. Am incercat sa nu par asa si am facut alta greseala. Este o greseala pe care am realizat-o imediat dupa ce s-a terminat transmisiunea…chiar vorbeam atunci cu fetele (Oana si Alina) ca m-am balbait, ca aveam emotii.

anca@recrutat-in-iasi-digi-24

Practic ce vreau sa spun acum e ca imi pare rau ca am gresit, mai ales avand in vedere ca sunt [ pi ar ] manager al asociatiei AsdMARK.

Nu am fost suficient de concentrata din cauza emotiilor. Stiu ca nu este pe placul meu sau al celorlalti din domeniu asa ceva, dar sper sa fiti intelegatori si sa va puneti in locul meu: studio, cameramani, lumina reflectoarelor.

Oricum pe viitor voi fi mai atenta. Si voi avea mai putine emotii.

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.