Eu vreau si pot sa o ajut pe Maia sa auda

suporting 2013 - asdmark

Eu vreau sa o ajut pe Maia sa auda! Si pot sa o ajut cu ocazia evenimentului caritabil pe care il organizam pe 16 mai pe terenul exterior al Salii Polivalente: SuPORTing!

Participarea mea la eveniment ii aduce un mic plus, o mica donatie pe care parintii ei o vor folosi ca sa ii cumpere protezele auditive de care are mare nevoie acum.

Participarea ta la eveniment sau donatia pe care o faci contra biletului de la meci este inca un pas micut care poate duce la indeplinirea cauzei pe care noi, AsdMARK , dorim sa o ducem la indeplinire prin intrmediul achizitionarii protezelor auditive: vrem ca Maia sa auda, sa inteleaga tot ceea ce i se spune.

Asa ca nu sta pe ganduri si ajut-o si tu pe Maia sa auda!

Participa si tu la evenimentul caritabil care va avea loc pe 16 mai, cu scopul strangerii de fonduri necesare protezelor auditive pentru Maia, care acum este diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala congenitala.

 

Mesaj pentru bloggerii care citesc acest articol: fiecare dintre voi poate scrie un articol pentru Maia. Puteti prelua informatii din articolul meu sau de pe blogul SuPORTing. Apoi puteti distribui articolul pe profilul vostru de Facebook si va puteti ruga prietenii sa dea share articolului pentru ca acesta sa ajunga la cat mai multe persoane care il pot ajuta pe Calin.  Spor la scris si sper sa o ajutam cat mai mult pe Maia, pentru ca un copil de 7 ani nu merita sa fie captiv in lumea tacerii!

Mama fetitei spune: Maia, fetița cea mare, a fost diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală congenitală cu afectare gravă a limbajului, în urmă cu 6 ani. După discuții avute cu diferiți medici și anumite teste făcute Maiei, am ajuns la concluzia că fetiței îi sunt necesare proteze auditive, pe care de altfel le-am achiziționat ulterior în 2008 de la Starkey București, datorită câtorva persoane cu suflet. Însă aceste aparate trebuie înlocuite la o perioadă de 4 – 5 ani, în plus un aparat s-a stricat iar reparațiile nu știu la ce sumă se ridică (protezele auditive au costat 4022,6 lei plus CAS) și celălalt nu mai da randamentul care trebuie, iar fața este confuză, nu mai întelege bine ceea ce i se cere și nu mai pronunță cuvintele corect. Veniturile noastre, fiind limitate, pensia soțului de 1063 lei și pensia mea de handicap de 293 lei, așa că împreună cu noi va cer sprijinul și apelez la bunăvoința dumneavostră să o ajutăm pe Maia. Ajutați-ne cu puțin, atât vă cer. Credeți-mă pe cuvânt când vă spun că mă doare sufletul să știu că fetița mea nu își dă seama prea bine ce i se întâmplă. Vă rog ajutați-o pe Maia și dați-i o șansă să se bucure de copilărie. Cu respect Dana Dărășteanu.

Joi, 16 mai 2013, incepand cu orele 1700  pe terenul exterior de la Sala Polivalenta va avea loc SuPORTing, meciul caritabil special oganizat de Asociatia AsdMARK pentru a o ajuta pe Maia.

De aceea, banii incasati din vanzarea de bilete la SuPORTing vor fi folositi pentru a-i ajuta pe parintii fetitei sa-i cumpere protezele auditive de care are nevoie. Pretul unui bilet este de 5 lei.

Biletele s-au pus deja in vanzare si se pot achizitiona in continuare (inclusiv in ziua evenimentului) de la membrii asdMARK si de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC).

Pentru a achizitiona bilete, dar si pentru a dona pentru Maia ca sa isi recapete auzul contactati membrele Asociatiei AsdMARK:

SuPORTing va fi:

  • Un context al armonizarii sufletelor, pentru o cauza sfasietoare, prin lupta pentru auz;
  • Un prilej de intalnire si de a juca sau privi fotbal;
  • Un mijloc de a aduna laolalta inimi pentru a darui auzul unui copil;
  • O oportunitate pentru facilitarea unei promovari eficiente a companiilor locale si nationale interesate de a face un gest spre bine, prin sponsorizare.

Distribuie si tu acest articol si ajuta-ma sa fac cat mai cunoscuta cauza!

Anca Balaban

2 Comments

  1. Imi place ceea ce faceti, chiar imi place mult si va sustin. Daca aveti nevoie de promovare a oricarei actiuni adsmark.ro va rog sa apelati cu cel mai mare drag la mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.