Femei de afaceri cu stil Iași 2016

Anul acesta are loc a șaptea ediție a evenimentului organizat de JCI Iași – Femei de Afaceri cu Stil Iași, pe 1o Decembrie, la Sala Mozart din cadrul Palas Iași. Și pentru că mi-am propus să-mi găsesc din când în când timp să particip la evenimentele care mi-ar ajuta la dezvoltare, vreau să vă lansez invitația de a participa.

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, câștigător în 2014 și 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program, și-a propus în fiecare an în care a fost organizat să contribuie la dezvoltarea  mediului de afaceri feminin și să creeze o comunitate  dinamică de femei cu inițiativă, să reunească nume de referință din  antreprenoriatul  feminin din România, profesioniste din diverse  arii, reprezentante  care întruchipează  conceptul de „femei  de  succes  în România”.

Cât de importante sunt pasiunea de a face ceva ce-ți place? Câtă determinare, muncă și câte sacrificii stau în spatele unei cariere de succes? Cât de multe se pot realiza cu stil, încapațânare si spirit antreprenorial? Ce și cât investim în carieră? Eu una, abia astept conferințele legate de imagine, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, antreprenoriat și inspirație, atitudine și ținută în afaceri. Vă zic, nu cred în replicarea modelelor de succes, dar cred că se poate învăța mult din reușitele și poveștile celorlalți. De asta, cred că într-un fel, acest eveniment e important. Pentru că reușește să inspire participanții indiferent de domeniul profesional. Pentru că reușește să provoace la schimbare și acțiune. Femei de afaceri cu stil poate însemna multe alte subiecte interesante și povesti. Poate însemna un moment de impuls pentru participanți ca să-și urmeze visul.

Dacă v-am stârnit interesul, vă invit să vedeți care este tot programul pregătit pentru eveniment, precum și lista speakerilor și referințele despre experiența lor, aici.

Cam întârziată întrebarea mea, dar totuși: cu cine mă văd la Femei de afaceri cu stil?

Taxa de participare este 75 de leiÎnscrierile se fac aici: goo.gl/EYNWFK

PS: Noutățile despre evenimentul Femei de Afaceri cu Stil Iași sunt anunțate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/JCIIasiFemeiDeAfaceriCuStil și pe pagina de eveniment de pe Facebook https://www.facebook.com/events/1859377430964341/

 

 

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.