Fetița mea pe coperta „Un părinte mai bun”

ghidul un parinte mai bunMă bucur să vă anunț că datorită Cosminei Pop, Măriuca a apărut pe coperta Ghidului Un părinte mai bun. Vă multumesc și vouă dragilor că m-ați ajutat să aleg poza, căci eu eram tare indecisă.

E meritul Mariucăi că la cele 5 luni ale sale este tare-tare drăguta că-mi permite să o pozez așa cum vreau. :)) Stă, acum chiar a și început să realizeze când vede telefonul că îi fac poze sau că o filmez. Mai nou, dacă o rog să zâmbească, îmi zâmbește cu gura până la urechi. :))

Îmi vine să și râd – 5 luni, prima copertă. Oare ce îi va rezerva viața mai încolo?♥

Împreună cu exemplarele ghidului pe care le voi dărui celor dragi nouă, Cosmina mi-a trimis și-o scrisorică pe care o voi păstra pentru că..de mult timp nu am mai primit o scrisoare scrisă de mână. A fost o surpriză plăcută și specială, așa că voi împărtăși cu voi bucuria din rândurile primite:

Dragă Anca

Mi-am dorit mult ca împreună cu acest ghid să îți trimit și câteva gânduri bune, pentru tine, dar în special pentru Măriuca.

Eu sunt convinsă că sunteți cei mai buni părinți pentru ea, că îi oferiți dragoste, atenție și căldură sufletească. Am certitudinea că o veți învăța principii morale și etice care să o ajute să devină o femeie adevărată. Te rog însă să nu uiți să îi vorbești despre Dumnezeu și despre protecția pe care El i-o poate da. să nu uiți să o înveți să aprecieze bunătatea, credința și dragostea la oameni.

Știi? De puțin timpîncoace am început să am parte de multe minuni în viața mea și cred cu tărie că oricine se poate bucura de aceste minuni atâta timp cât crede în ele. Fiecare dintre noi suntem deosebiți în felul nostru și avem puterea interioară de a face lucruri minunate.

Să o înveți să aibă mereu încredere în ea și în puterea ei, să nu creadă oamenii care îi spun că nu se poate. Da, poate și va putea mereu să facă ceea ce își dorește, atâta timp cât își dorește.

Să îi spui mereu să se încreadă în Dumnezeu, dar și în ea, și..mai puțin în oameni. Uneori, oamenii nu au cele mai bune intenții.

Învaț-o să își privească frumusețea sufletească, să își dea valoare ei și potențialului ei. Învaț-o să aspire mereu la lucruri mărețe pentru că are tot dreptul la o viață măreață.

Am simțit să îți transmit aceste gânduri, nu pentru că aș fi îndreptățită să o fac, ci pentru că îmi dau seama de greutatea și valoarea cuvintelor…și mai ales de valoarea cuvintelor care vin de la părinți. Drept urmare, te rog din sufletul meu de copil încă, să fii mereu lângă ea și să o ajuți să își găsească calea în viață.O va ajuta enorm.

În final vreau să vă mai transmit câteva urări de bine. să aveți parte de o viață  frumoasă, liniștită, împlinitoare. Maica Sfântă a cărui nume Măriuca îl poartă să vă binecuvânteze și lumineze mereu.

Vă îmbrățișez cu drag suflete bune,

Cosmina Pop

Cluj Napoca

02.02.2014

Asta este coperta:ghid un parinte mai bun ianuarie 2014

Salutări și pupici de la Prințesa Fluturașilor Fericiți pentru Cosmina, pentru echipa proiectului Un părinte mai bun, dar și tuturor prietenilor noștri! S-aveți o săptămână magnifică!

Anca Balaban

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.