Gândurile mele la 8 ani de la cel mai important DA din viața mea

😍 DA! Mai ales după 8 ani, povestea merge mai departe!

🙏 Mai ales că, în 8 ani, am învățat multe despre iubire, despre probleme, despre apropiere, despre mine și despre noi amândoi.

😍 Pe 30 iunie 2012 am luat numele domnului inimii mele, o dată cu speranța că iubirea ce o am în suflet în acel moment, va dăinui pentru totdeauna.
💑 M-am aruncat cu inima înainte, drept premiu pentru curaj primind inima lui, privirile lui, dezmierdările lui…
🤗 Am păstrat premiul așa cum am știut intuitiv: l-am strâns în brațe și i-am mărturisit iubirea, sincer și simplu.

30 iunie 2012

🙏 Și ca să mă-ntorc la ce ziceam …am învățat multe:
🌄 Ne trezim la ore diferite, dar ne gândim amândoi că suntem binecuvântați pentru fiecare răsărit, pentru fiecare dimineață în care ochii ni se deschid.
💯 Avem responsabilități diferite, dar ne caracterizează pe-amândoi faptul că dăm 100% în ceea ce facem.
🥰 Ne manifestăm iubirea față de celălalt diferit, dar ne iubim sănătos, din toată inima, discutând, înțelegând și acceptând asta.
🥰 Suntem protagoniștii unei povești în doi și doar de noi depinde dacă deznodământul este fericit, până la adânci bătrâneți.
😉 Am învățat că numai cu deschidere și sinceritate, poți simți și integra în relație, momentele bune și mai puțin bune.
😋 Că domnul soț, are nevoie uneori de mine să știu ce vrea fără să zică, are nevoie uneori să știu doar din priviri. Și-l citesc mai bine acum.
😊 Am învățat că domnul soț, are câteva puncte sensibile. Că și eu am puncte sensibile. Lucruri sau situații care ne emoționează, care ne încântă, care ne entuziasmează, care ne întristează, lucruri sau care ne fac tăcuți. Care contează. Care ne apropie. Care ne răvășesc sentimentele.
🤗 Am învățat că, de fapt, nu timpul vindecă momentele dificile. Nu, chiar dacă trece timpul, situațiile dificile nu se rezolvă de la sine. Cât timpul trece, noi doi trebuie să rezolvăm situațiile dificile. Să discutăm. Să găsim soluții. Să punem punctul pe i. Fiecare pe al lui, dacă nu vedem lucrurile la fel. Și-apoi să găsim punctul comun.
🙏Noi doi rezolvăm. Împreună. Mereu. 🙏
🤗🤗🤗Am învățat că eu ador să ne ținem în brațe. Dar că acum, de multe ori, nu mai avem timp de asta. De asta ne bucurăm să ținem în brațe aproape toată ziulica, literalmente, trei remindere ale iubirii noastre: Maria, Teodor și Alexandra.
😃 Am învățat să spun ce simt, mai clar.
😉 Am învățat și reînvățat să ne apropiem unul de celălalt. Și să ne menținem vii sentimentele.
😉 Am învățat că neînțelegerile țin mult de așteptările pe care le avem unul de la celălalt. Și-am învățat să mai renunț la așteptări.
😋 Și-am învățat că uneori suntem pe aceeași lungime de undă, dar uneori avem viziuni opuse ce nasc dezbateri între noi.
🤗 Am învățat despre mine cât mi-e de necesară conexiunea emoțională dintre noi. Ah, și cât mi-e de drag când ne-nțelegem!
🥰 Am învățat că dacă ne implicăm în tot, împreună, ca o echipă, și-avem rezultatele dorite, ne găsim ușor fericirea, bucuria, împlinirea.
🥰 Am învățat că domnul soț reflectă iubirea ce i-o dăruiesc și eu la rândul meu, sunt o reflexie a iubirii dăruite de el.
💕Am învățat multe, dar poate cel mai mult a contat ce am spus de când am născut-o pe Măriuca: viața e atât de frumoasă! Asta da, e lecția pe care n-o știam înainte de a fi într-un angajament atât de serios cum este o căsătorie, deși mă bucuram de chestiile din viața mea.

😃 Ce ne doresc după 8 ani?
Să ne împlinim dorințele comune și să ne susținem să ni le îndeplinim amândoi pe cele personale. Să avem o relație armonioasă și plină de satisfacții pe toate planurile: emoțional, familial, intelectual, material…

🙏 Am învățat multe, de aceea sunt profund recunoscătoare.
🙏 Recunoscătoare pentru că reușim, chiar de mai greșim, recunoscătoare pentru că sărbătorim, pentru că ne iertăm, pentru că ne înțelegem, pentru că ne acceptăm, pentru că ne încurajăm.
💑 Mai continuăm tot așa durabil, da, domnule Cristian-Ioan Balaban?

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Te iubesc! S-au împlinit 8 ani! 💕

viataeatatdefrumoasa

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.