Horoscop pentru bebe și mami

Nu am mai citit de mult horoscopul, dar astăzi am fost curioasă. Și-am căutat un alt fel de horoscop. Un horoscop pentru bebe și mami. Iată și ce-am găsit pentru mine și Mări:

Date despre zodia mea –  mămica scorpion:

Mămicile din zodia Scorpionului sunt caracterizate de o tărie de caracter de nestrămutat. Fără să vrei, ai devenit centrul emoțional al familiei tale și copilul tău simte acest lucru. Sub semnul acestei zodii, dai dovadă de pasiune și sensibilitate, ambele la maximă intensitate, dar și de o putere extraordinară de control.

Totuși, pe măsură ce scorpionul din tine își face apariția printre membrii familiei, poți tinde să devii mai puțin deschisă și să menții o relație distantă cu cei dragi. Poți rezolva astfel de situații atunci când lași garda jos și-ți dezvălui vulnerabilitatea. În fața familiei, scorpionii nu au de ce să se teamă, mai ales dacă încerci să vorbești deschis despre frământările tale și îți încurajezi micuțul să o facă și el, la rândul lui.

Ai o pasiune aparte pentru științele umane, cu precădere psihologie; din acest motiv, puiuțul tău are un sprijin în tine când vă jucați împreună sau mai târziu, când își va face lecțiile. Astfel de activități sunt de preferat, tocmai pentru a te apropia emoțional și mai mult de copilul tău și a-l încuraja să fie mai comunicativ cu tine. Doar așa vei putea construi căminul dorit, călduros și sigur în care familia ta se poate dezvolta armonios.

Date despre zodia Mariei – bebelușa leu:

Micul tău Leuț este o sursă de generozitate și căldură, afecțiune și deschidere către experiențe noi! Să nu te lași impresionată de răgetul Leului, întrucât, oricât de mândri ar fi pe dinafară, inimile lor se topesc de emoție ori de câte ori primesc atenția de care au nevoie.

Oricât de mult ar greși, alege-ți cu grijă cuvintele, pentru că toată mândria Leilor se așază pe o fundație vulnerabilă și ușor sensibilizată de observațiile mamei. Ca atare, ține cont de nevoia lor de confirmare și apreciere și nu-i judeca activitățile puțin narcisiste, ci dimpotrivă. Încurajează-l să-și urmeze visele și să urce sub lumina reflectoarelor cu fiecare ocazie.

Micuțul tău va fi mereu printre cei mai buni – și în corului școlii, și în echipa de fotbal, și la înot și la învățătură. Are stofă de vedetă și el știe asta foarte bine. Odată ce îl vei lăsa să strălucească, fii sigură că recompensele lui vor fi pe măsură!

Date despre compatibilitatea dintre zodia mea și-a Mariei:

De acum încolo, micul tău leuț a devenit centrul atenției în familie. Este o reală ușurare pentru Scorpionul din tine care fuge de lumina reflectoarelor! Acum poți să îți admiri puiul din umbră și să fii cu fiecare zi mai mândră de puterea lui extraordinară de a controla atmosfera căminului.

Micuțul Leu este mereu plin de energie, cald și afectuos cu cei dragi lui, dar și foarte popular în rândul prietenilor. Să nu te mire când pragul casei tale va fi călcat de zeci de copii care îți urmează puiuțul! Încă de la vârste foarte mici, copiii Leu sunt foarte conștienți de capacitățile lor persuasive. Totuși, în spatele acestei încrederi de sine se ascunde o mare teamă de respingere, așa că, în clipele de disciplinare, adu-ți aminte să îți folosești cuvintele cu atenție și să menții conexiunea emoțională care există între zodiile voastre atât de puternice.

Dacă și tu ești curioasă să vezi ce spun zodiile despre tine și despre puiuțul tău și „ce este scris în stele” pentru voi intră și tu și citește acest scurt horoscop pentru bebe și mami.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.