2 idei de cadouri pentru casă

Ieri am văzut prima reclamă specifică perioadei sărbătorilor de iarnă la televizor. Instantaneu mi-a apărut în minte întrebarea „ce cadouri le vom face părinților noștri?”. Așa mi-a venit și ideea să scriu pe blog o serie de articole cu ce idei mi-au venit deocamdată și ce am găsit interesant pe net la acest capitol. Poate în alt articol vă voi povesti și ce lucruri faine se găsesc în magazine. Nu de alta, dar știu că printre cei care mă citesc au mai fost persoane care au căutat idei de cadouri de Crăciun (trăiască site stats unde văd după ce termeni căutați în google îmi vin vizitatorii).

Fiind vorba despre cele mai importante persoane din viața noastră, despre părinți, mă gândesc să mizez pe ceva clasic, pe ceva de genul decorațiunilor pentru casă. Cred că cele mai potrivite ar fi niște cadouri pentru casă, mai speciale.

Tot căutând cadouri (pe net deocamdată) am dat peste câteva foarte faine pe myman.ro.

Cel mai mult mi-au plăcut cele din categoria artă și decorațiuni. Asta pentru că acolo am descoperit câteva și nu mă pot hotărî care-mi plac mai mult și care s-ar potrivi mai bine. Până la urmă, după vreo 12 taburi deschise, am rămăs cu 2 care mi-au plăcut și care sunt speciale din punctul meu de vedere.

cadouri pentru casa

1. Mi-a plăcut enorm de mult standul pentru cărți. Așa ceva aș cumpăra și pentru noi. 🙂 Ar arăta tare bine pe birou. Însă până una alta, ar sta perfect pe comoda din sufrageria alor mei. Ar fi acel obiect decorativ cu aspect vintage care ar da un pic de distincție. Vor putea pune colecția de cărți de la prietenii cărții. Deja îmi închipui cât de frumos s-ar îmbina muchiile copertelor cărților cu cele două globuri, de o parte și de-alta. Dar ce să mai zic, oricum se vede și din colajul pe care l-am făcut eu mai sus cât de stylish este.

2.Apoi m-am oprit la ceasul victorian sub cupolă de sticlă, care are un aer nostalgic, al vremurilor de mult trecute și care s-ar potrivi cu mobilierul din sufragerie, pentru a da un plus de personalitate încăperii. Este știut că nu orice ceas se potrivește cu orice stil decorativ. Dar ăsta s-ar potrivi foarte bine.

Vă zic, simt că deja am investit o grămadă de timp în căutarea cadourilor perfecte. Și sunt așa de entuziasmată, mai ales că mai sunt doar 35 de zile până la ajunul Crăciunului când le vom dărui, frumos împachetate.

Ce părere aveți? Nu-i așa că am ales niște cadouri originale, care să vorbească de la sine, care să aducă un plus de valoare locurilor dragi cărora noi, chiar și după ce ne-am mutat la casa noastră, tot acasă le spunem?

Voi ce le luați părinților?

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.