În curând aniversăm 2 ani de la nuntă

Anul trecut, când am aniversat nunta de hârtie, mi-am promis că voi avea grijă ca nunta de bumbac să fie mai specială. Așa că mi-am propus ca să sărbătorim făcând o nuntă de bumbac..cu tematică. O aniversare în stilul Vestului Sălbatic, cu pălării de cowboy, cămășă în carouri, blugi și cu cizme de cowboy, cu pistoale, lasouri, muzică și dansuri country,  foc pentru grătărel.

Vom amenaja un cadru special, decorat în stil country, astfel încât cei dragi nouă vor patrunde în lumea Vestului Sălbatic. Sper sa ne iasă ceva frumos și amuzant în același timp și să rămânem cu multe amintiri frumoase.

preinvitatie aniversare nunta save the date f

Până acum am stabilit:

 • data și ora – duminică 6 iulie 2014, începand cu orele 14
 • locatia – reședința Balaban – la început mă gândisem la pensiunea Royal unde am facut aniversarea de 1 an de la nunta, dar apoi m-am răzgandit pentru că ne-am simți mai în largul nostru în curte, la un grătar, la umbra pomilor din livadă :)
 • tematica – stilul vestului sălbatic
 • culorile petrecerii – roșu, albastru și maro;
 • lait-motivul petrecerii – pălăriile de cowboy;
 • cavalerul și domnișoara de onoare – m-am gândit să îi propun fratelui meu și prietenei lui 😀 că așa o să avem cu cine să punem în practică cele mai trăznite idei.
 • invitațiile – chiar și postarea asta este însoțită de save the date-ul nostru, o pre-invitație cum ar veni, căci în română dacă traduc cuvânt cu cuvant ceea ce înseamnă acest save the date nu sună deloc fain. Invitația este gata, realizată de mine. Nu o postez aici, dar sper să ne surprindem plăcut prietenii și familia, căci am păstrat veselia din invitația de la petrecerea de botez pe care am organizat-o pentru Măriuca, și am folosit și de data asta tot versuri. Iată primele versuri:cover vestul salbatic
 • fotografii – ptiii, abia aștept să facem câteva poze, căci am în minte o grămadă de idei. Promit să postez și aici câteva. Dar ca de obicei, pe majoritatea le voi pune pe contul meu de Facebook.
 • muzica – mi-am făcut temele de multișor în legătură cu muzica country, am o colecție de cd-uri cu cele mai cunoscute melodii. Sper chiar să le placă tuturor și să și încercăm să facem un dans în linie, căci să recunoaștem, dansurile în linie, făcute în hambarele pline de cowboy și cowgirls în filmele western sunt atât de faine.
 • tortul – va respecta tradiția pe care o avem deja de la prima aniversare când am reprodus unul dintre torturile de la nunta noastră, deci va fi în formă de inimă, iar pe el vor fi scrise versurile ”„2 șerifi îndrăgostiți / de 2 ani căsătoriți”. Nu știu dacă vom miza tot pe tort diplomat, însă sigur va fi învelit în marțipan și va avea aplicații specifice – gen 2 potcoave în formă de inimă și două insigne de șerifi, pe fiecare dintre ele cu inițialele noastre.
 • bineinteles și decorul va fi pe tema, însă mult mai atent realizat, căci Maria este mai mare și pot să o las câteva ore cu bunicii ca noi să ne ocupăm de asta.

Ne rămâne să facem lista invitaților, să printăm invitațiile, să alegem niște wild wild west – mărturii, să ne găsim ținutele, să stabilim meniul si să alegem ce fel de tort vrem ca să putem face comanda la Poiana Pati Moinesti, să realizez decoratiunile, asta așa…pe scurt. Lista mea cu ce avem de făcut și de cumpărat pentru nunta de bumbac este muult mai detaliată. Și cum mai sunt doar 35 de zile, putem începe numărătoarea aia cu AMR. :)

AMR 35 prieteni! Yee-haw!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.