Începe aici

Sunt Anca Balaban Popa Iscu și sunt onorată că ești aici.

Dacă ești la prima ta vizită pe blogul meu, știu că poate multitudinea de informații te poate copleși. De asta am creat această pagină, cu câteva lucruri despre mine și cu câteva dintre cele mai bune resurse, ca să ai o idee despre ce este acest site.


Eu cred că viața chiar poate fi frumoasă, mai presus de toate greutățile firești. Simt asta cu toată ființa mea, mai ales din 2013. Atunci am devenit mamă pentru prima dată și viața mea a luat avânt și a căpătat un alt sens.


Sunt plină de sentimente și emoții, am multe gânduri care-mi străbat mintea și conștientul. Nu sunt indiferentă, chiar dacă aparent, pot părea așa. Îmi place să admir stelele și să meditez. Am o minte liberă, neînfricată, plină de aspirații și scopuri și cred că am ajuns în acel moment în viață în care am ales să mă pun pe mine mai presus de orice. Consider că doar așa pot fi eu bine și pot dărui din ceea ce sunt familiei și celor din jurul meu, comunității în care trăiesc.

Idealizez mult binele, adevărul și frumosul ca valori de viață și chiar pun preț pe binele comun. Din perspectiva mea, viziunea pe termen lung, e superioară viziunii pe termen scurt, și tare-ar fi bine să o avem cu toți dacă ne dorim o societate mai bună.

Am devenit pasionată de filosofie și de psihologie, de înțelegerea filosofiei ca mod de viață – să-mi înțeleg viziunea mea despre lume și despre mine, în special. Am citit și citesc o multitudine de cărți pe aceste teme.


De aceea poate, de peste 6 ani, s-au întâmplat următoarele:

  • Am re-descoperit o mare pasiune: scrisul în jurnal!
  • Am descoperit o nouă pasiune: organizarea timpului!
  • Mi-am schimbat mentalitatea în legătură cu multe aspecte și am început să fiu un om mai simplu. Trăiesc pe deplin momentul prezent. Am grijă la calitatea gândurilor mele și nu mă mai supăr legat de lucrurile care peste timp, nu vor mai fi importante. Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt și pentru tot ceea ce am!
  • Mi-am schimbat mult stilul de viață și acum tind spre o viață simplă, în care acord atenția mea și timpul meu doar persoanelor, activităților și lucrurilor pe care le consider cu adevărat valoroase pentru mine (nu pentru alții). M-am oprit din a-mi păsa (prea mult) despre ceea ce cred alții despre mine. De aceea, acum creez relații mai strânse doar cu persoanele pe care chiar le simt aproape de sufletul meu.
  • Mi-am schimbat, prin urmare, și stilul de lucru și acum vreau să lucrez doar în domeniile în care sunt pregătită. Asta pentru că vreau ca tot ceea ce fac să fie realizat cu drag, cu profesionalism, cu responsabilitate și asumare.

Și toate au venit din dorința mea de a fi o mamă responsabilă pe deplin de evoluția copiilor mei și din pornirea de a citi tot mai mult …până am ajuns aici, acum, așa cum sunt.


Pe blog îmi îndrept atenția către 3 teme mari:

Responsabilitate

Viața de zi cu zi

Marketing


Înscrie-te la resursele gratuite:

  • Newsletterul Viața e atât de frumoasă (cu link de subscribe) – obiceiuri care o să te ajute să vezi frumusețea momentelor simple și să trăiești conștient.
  • Cursul gratuit pe email Să nu uiți ca Tu esti beneficiarul final al timpului tău – un altfel de curs prin care înveți despre time management. (cu link de subscribe)

Descoperă cele mai interesante articole de pe blog, pe categorii:

Topul va fi disponibil în curând!


Hai să ne împrietenim pe e-mail sau pe rețelele de socializare

Sunt bucuroasă să te cunosc și să aud povestea ta de viață, așa că poți să mă contactezi oricând la adresa de email: hello@ancabalaban.ro, pe Facebook sau Instagram, sau folosind secțiunea de comentarii de mai jos.


În final, mai am ceva de adăugat: nu vei găsi povestită aici toată viața mea, așa cum nu o vei găsi nici pe Facebook sau Instagram, deși e posibil să ai impresia asta. Postez des, aici sau pe conturile mele, dar să știi că tot ceea ce tu vezi, nu este totul. Tu vei găsi doar bucăți din ceea ce sunt și din ceea ce trăiesc, pentru că uneori, simt nevoia de a-mi spune opinia sau de a împărtăși momente simple de bucurie, de tristețe, de implicare, de responsabilitate, de creativitate, de neștiință. Cam asta-i tot, de fapt.

Dacă îți plac articolele mele și ți se par folositoare, te invit să te abonezi aici. Vei primi noutăți de la mine pe email cu articole și idei care o să te ajute și pe tine să trăiești aici și acum, prețuind prezentul, sănătatea și doar oamenii, activitățile și lucrurile care contează în timp.

Îți mulțumesc că ești aici și că mi-ai dăruit din timpul tău citind blogul meu!

Cele mai bune urări și-o viața cât mai frumoasă,

Anca

***Pagina „Începe aici” a blogului ancabalaban.ro a fost actualizată pe 25 noiembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.