Interesat de Marketing, IT, Antreprenoriat sau Inginerie? AIESEC Academy e răspunsul!

Vrei sa iti imbunatatesti cunostintele si abilitatile intr-unul din domeniile care te pasioneaza? Acum ai ocazia nu numai sa ti le imbunatatesti pe cele pe care le ai, dar si sa dobandesti altele noi, prin intermediul unor activitati teoretice si practice organizate de AIESEC.

Iti propun sa aplici la AIESEC Academy daca vrei sa fi mai pregatit si dezvoltat din punct de vedere personal si profesional, dar si daca vrei sa intri in contact cu diferite companii pe perioada de pregatire practica.

AIESEC Academy este un proiect de educație non-formală, care oferă experiență calitativă pe plan profesional tinerilor interesați de domeniile Marketing, IT, Antreprenoriat și Inginerie. Participanții vor beneficia de o perioadă de patru săptămâni de training, livrate de specialiști din companiile ieșene și de traineri internaționali. De asemenea, vor avea parte și de sesiuni dedicate dezvoltării lor personale, precum îmbunătățirea abilităților de vorbit în public, managementul timpului sau al echipei. Ulterior, în urma unui interviu de selecție, urmează o perioadă de stagii de practică în companiile din Iași, unde studenții vor avea șansa să pună în aplicare cunoștințele din facultate și pe cele acumulate în perioada training-urilor.

  1. Prin Școala de Marketing, AIESEC Academy își propune să pregătească cât mai bine studenții din domeniul Marketingului și al Relațiilor Publice pentru a se familiariza cu modul de lucru din companii. 
  2. Prin Școala de Inginerie, AIESEC Academy își propune să încurajeze tânăra generație să-și dezvolte cunoștințele, atitudinile și competențele necesare pentru a reuși în domeniul ingineriei. 
  3. Prin Școala de IT, AIESEC Academy își propune să fie primul pas în viitoarea carieră a tinerilor pasionați de domeniul IT, facilitând interacțiunea dintre studenți și mediul de afaceri IT. 
  4. Prin Școala de Antreprenoriat, AIESEC Academy își propune să dezvolte viitori oameni de afaceri și să creeze un cadru dinamic pentru ca tinerii pasionați de aceast domeniu să se implice în dezvoltarea comunității. 

Deadline-ul pana la care se primesc aplicatiile este 21 martie 2013! Te sfatuiesc sa nu pierzi timpul, sa investesti in tine si in viitorul tau si sa aplici  acum pentru AIESEC Academy pe www.aieseciasi.ro!

Eu m-am inscris la Scoala de Marketing, si am si un sfat pentru cei pasionati de marketing: inscrieti-va si voi! Completati formularele de selectie si poate de pe 1 aprilie ne vedem la traininguri!

aiesec academy iasi

Anca Balaban

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.