Investește în proiecte responsabile, educative și utile – redirecționează 2% pentru AICR

Sunt bucuroasă și mândră că am fondat și fac parte din Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă! Abia s-a împlinit 1 an de AICR, dar acesta este abia începutul, pentru că misiunea noastră continuă. Noi suntem entuziasmați, dornici și convinși că împreună putem organiza noi ediții ale proiectelor pe care le-am adus în inima moineștenilor, precum și că putem realiza proiecte noi care să dea un restart programului echipei noastre!

Fii alături de noi și susține-ne prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit cătrre AICR. Durează mai puțin de 1 minut să completezi formularul de redirecționare. Numele tău și semnătura pe formularul 230 ajută echipa de AICRiști să facă ceea ce au început acum 1 an, să-și împlinească sarcina pe care și-au asumat-o.

Termenul limită este 25 mai, așadar, te invităm să ne cunoști mai bine vizitând pagina dedicată proiectelor AICR și să trimiți cât mai repede formularul completat!

redirectioneaza 2% pentru AICR Moinesti

Ce trebuie să știi despre redirecționarea a 2% din impozit în general?

  • aceasta sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci este, o parte a bugetului de stat, care este redirecționată de la fiecare persoană către ONG-ul pentru care dorește să redirecționeze
  • poți alege o singură organizație către care să redirecționezi 2%
  • dacă alegi sa nu te implici, procentul de 2% va fi redirecționat oricum de către bugetul de stat

De ce să susții Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă?

  • pentru că suntem cel mai mare și cel mai tânăr proiect care are drept scop îmbunătățirea pe multiple planuri a comunității, care a arătat că moineștenii și nu numai, se pot uni pentru o cauză comună, atât în domeniul cultural-educativ, cât și în domeniul social-filantropic
  • pentru că facem lucruri concrete pentru a schimba situația, pentru că dezvoltăm caractere responsabile și pentru că ne ajuți să ne continuăm misiunea, mai ales că majoritatea inițiativelor și proiectelor noastre se bazează pe sprijinul celor ca tine
  • pentru că este gratuit și rapid – prin completarea declarației 230, practic, transmiți reprezentanților statului că o parte din impozitul pe care l-ai plătit deja anul trecut, va merge către AICR, ceea ce înseamnă că nu te costă nimic

Un formular…o semnătură…și o secundă din timpul tău pot ajuta enorm.

Cum trebuie să procedezi dacă vrei să ajuți redirecționând 2% către AICR?

  • Dacă și tu te-ai hotărât să ne ajuți pentru a realiza proiectele responsabile, educative și utile pe care ni le-am propus pentru 2016 poți intra să downloadezi formularul precompletat cu datele AICR.
  • După ce ți-ai salvat formularul, printează-l și completează-l.
  • Apoi mergi la administrația financiară de care aparții cu formularul sau trimite-l prin poștă până la data de 25 mai 2016.

Viitorul unei comunități depinde de modelul pe care îl oferă tineretului. Redirecționeaza 2% și investește în proiecte responsabile, educative și utile!

Fii alături de noi AICRiștii și hai să dezvoltăm împreuna un număr cât mai mare de oameni prin ceea ce facem! Redirecționează 2% către AICR și distribuie articolul invitându-ți astfel prietenii să facă la fel! Fii un exemplu! Îți mulțumim!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.