Lista mea de dorințe de Ziua Fericirii

În caz că nu știați, pe 28 iunie 2012, Adunarea Generală a ONU a stabilit ca Ziua Internațională a Fericirii să fie sărbătorită pe 20 martie. Nici eu nu am sărbătorit ziua asta până acum. Nici nu am fost curioasă să văd dacă există până acum o lună când vă spuneam că m-am înscris la un curs online despre fericire și psihologie pozitivă. De aceea zic acum că este momentul perfect să încep să sărbătoresc cumva Ziua Fericirii, atât pe blog, cât și în afara lui.

Am observat că bloggerii mai scriu cam în jurul acestei zile despre lucrurile care i-ar face fericiți. Așa că, zic să mă „aliniez” tuturor și să scriu și eu despre asta, deși subiectul ăsta a mai fost scris de mine pe blog, din perspectivă de mămică fericită.

N-am făcut în viața mea un wishlist public, pentru că mi-a fost oarecum teamă de cum poate fi interpretată postarea. Dar acum, m-am gândit să fac asta poate pentru a inspira și alte femei cu aceleași dorințe ca ale mele sau poate chiar pur și simplu pentru a face o centralizare a tuturor lucrurilor pe care le-aș vrea și pe care încă nu am avut ocazia să mi le iau. Până atunci, însă, îmi notez aici pe blog câteva dintre lucrurile frumoase pe care le-am găsit. 🙂

Cred că am aproape 3 ani de când m-am îndrăgostit de portul tradițional românesc. Îmi doresc foarte mult să am IA mea pe care să o port cu drag și cu mândrie. ♥ Vreau și sper să reușim să avem cu toții ii până în vară. 😀 Intenționez un photo-shooting special în familie, într-un decor tradițional 100% cu ocazia faptului că împlinim 3 ani de când eu și Cri ne-am unit destinele.

ie-traditionala-romaneasca-cu-model-rosu-cu-negru

Următorul item de pe lista de dorințe ar fi fusta de tulle roșie, cu lungime până la gleznă, cu o fundă frumoasă în față. Ideea mi-a venit când mă gândeam cu ce aș putea să combin ia, astfel încât să fie o ținută chic și lejeră. fusta-tulle-rosu-pana-la-genunchi-tutu

Dacă tot sunt la capitolul vestimentației, menționez tot acum faptul că-mi doresc și să învăț să cos la mașina pe care mi-a dat-o mama. Faza este că nu am timp și nicio îndrumare, și de-asta mi-e cam greu să mă apuc.

Vreau pantofi negri, simpli, de lac, negri sau crem, cu un toc normal, nu foarte înalt. Încă nu am văzut un model care să mă facă să-i cumpăr. Ah, da, să nu uit! Vreau și o pereche de pantofiori roșii pe care să-i port cu fusta de tulle. ♥

Și…să scriu și lista lucrurilor pentru casă. În primul rând îmi doresc o cuvertură lila, cu aspect vintage chic, cu niște flori sau mai bine cu binecunoscuții trandafiri englezești, pentru patul nostru și o lenjerie asortată pentru pătuțul Mariei.

Apoi cred că aș vrea să am un birou al meu, un colț unde să-mi pun agedele, carțile pe care le citesc, laptopul. Aș vrea să am zona mea de lucru, pentru a mă organiza puțin mai bine.birou shabby chic vintage

Fain ar fi și un set de farfurii elegante albe cu trandafiri englezești, un covor pentru sufragerie tot cu trandafiri, și două perne cu aspect shabby chic, aruncate strategic pe canapea. Dar asta ar însemna și să schimbăm canapeaua. Uffff…multe ar mai fi de spus, dar mă abțin. Idei am, nu duc lipsă. Sper ca într-o bună zi să le și punem în practică. De exemplu mi-ar plăcea nespus și mobilierul din sufragerie să fie deschis la culoare. Alb. Sau o altă culoare pală. Dar mna, trebuie să mai aștept, poate la casă le punem cap la cap pe toate.

Bun ar fi și un laptop cu diagonala mică pe care să-l pot purta după mine în geantă oriunde. Doamne, cât mi-ar ușura bagajul. 🙂 Și apropo de oriunde, vreau și-un ceas de mână simplu, subțire, elegant cu curea albă, crem sau neagră. Asta deoarece pentru mine ceasul este un accesoriu nelipsit de la mână oriunde m-aș duce. Cred că din cauza obișnuințelor căpătate ca PR, căci am observat la diferite evenimente că tot timpul arunc privirea la ceas. „Sunt sau nu în grafic?”

La capitolul cărți am tot scris ce cărți aș vrea să-mi cumpăr și nu am apucat încă. Despre călătorii și destinații deosebite pe care îmi doresc să le vizitez, nici nu mai spun..am o listă întreagă! Legat de asta, chiar am postat de curând un citat despre călătorii care mi se potrivește perfect:

citat despre calatoriiCam așa arată lista mea cu dorințe. Voi v-ați gândit să vă faceți o listă de dorințe? Încercați azi, mai ales că e Ziua Fericirii. Nici nu știți de unde apar situațiile în care vi se vor îndeplini. 😉

Anca Balaban

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.