Mai sunt 20 de zile până la BUZZ!Camp Iași. Te-ai înscris?

eveniment buzzcamp iasi

Mai sunt doar 20 de zile pana la BUZZ!Camp. Si vreau sa iti aduc aminte sa te inscrii. Si ce argument mai bun as avea decat sa iti spun ca BizCamp de pana acum devine BUZZ!Camp si capata un nou format cu mai multe surprize si oportunitati.

Asa ca noteaza-ti in agenda ca ai planuri pentru data de 11 aprilie. Pentru ca are loc BUZZ!Camp Iasi, in incinta Hotelului Traian.

Incepand cu ora 09:30 ma gasesti pe mine si pe ceilalti membri ai asociatiei AsdMARK pe-acolo, pentru ca pe la 10:00 incepe conferinta.

In ceea ce priveste tematica evenimentului, BUZZ!Camp pastreaza traditia de pana acum si imbina partea de dezvoltare personala cu cea de orientare in cariera. Asadar sa stii ca subiecte din aceasta arie vor fi puse pe tapet de catre speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti).  In plus, conferinta, “fotoliile de consiliere” si workshop-urile au teme variate.

Daca esti dispus si vrei sa investesti timp in dezvoltarea ta, atunci iti recomand sa te inscrii pentru a participa la eveniment.

PS: Conferintele au o limita de 300 de locuri, iar workshop-urile de maxim 100 de locuri.

Anca Balaban

2 Comments

  • Marius, programul de anul trecut a fost asta:
   1. CONFERINTA “Cand pasiunea devine cariera”, in care speakeri au fost Mihai Pintilei – actor Teatrul FIX, Adrian Mironescu – fondator Idegrafo, Claudiu Florea – Managing Partner WunderKid, Emanuel Martonca – Managing Director ThinSlices si Anca Gilca, Coordonator Regional EDUCATIVA Iasi
   2. WORKSHOP-ul sustinut de Irina Subredu, Career Counseller la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, pe tema: “Cum sa-ti transformi pasiunea in cariera: aplicatii practice”.
   Ce pot spune este ca a fost foarte util. Am invatat multe chestii faine. Si de-asta am si recomandat evenimentul anul acesta din nou.
   Sunt convinsa ca in curand vom afla speakerii, insa mai dureaza putin.
   O sa revin cu un articol, imediat ce voi afla numele invitatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.