Mamă de 61 de zile

aniversare bebe tort mariaLa multi ani iubire! Astazi este o zi speciala, au trecut doua luni de cand ai intrat in viata mea. Ca atare scriu aceasta postare, ca sa nu uit unele lucruri minunate de cand te am in brate.♥

Micuta mea, sa stii ca tu ai acum toata atentia mea. Stau tot timpul cu tine si nu te las singurica decat cand trebuie sa merg cu tata la evenimente. Principalele tale activitati pe care le ai sunt dormitul si mancatul. Si…plansul din cauza colicilor. Dar trece etapa lor si va fi bine. Ma minunez cand vad cat esti de dornica sa comunici dimineata. Imi place la nebunie limbajul tau: “Lei, La, Ghe, Ghii, Dăi, Dei, Gue, Găi, Nei, Agî, Aha, Eiii, Na” sunt ”cuvințelele” tale de pana acum.
♥”lɛ” spui cand iti e foame si ce ma mira e ca suna exact ca pronuntia cuvantului ”lait” din franceza. Esti asa o scumpa cand ceri ”lɛ”.
♥”ghɛ” spui cand vrei un scutec curat la fundulet. Tu stii ce mult ma ajuta ca imi dai de veste cand e nevoie sa te schimb?
Ah…si sa nu uit: am observat ca te fascineaza obiectivul aparatului foto. Iti place sa te uiti la aparat, si ce e drept eu profit de acest fapt ca sa iti fac muuulte poze.

portret de familie aniversare onomastica

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.