Marii noștri actori ne fac să ne simțim mai buni…

banner_artistii_pentru_artisti_2013Marii actori ii fac pe actori sa se simta mai buni. Si mai solidari. Asa a fost initiata si organizata incepand din anul 2002, Campania Nationala „Artistii pentru artisti”.

teatrul national vasile alexandri iasi

Vreau sa va reamintesc ca Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași s-a alaturat acestui act caritabil, oferind publicului iubitor de teatru, joi, 28 martie 2013, spectacolul Zeul macelului de Yasmina Reza in regia lui Cristian Hadji-Culea si scenografia Rodicai Arghir. Sumele stranse din vanzarea de bilete vor fi directionate catre fondul special creat pentru Campanie.

Eu sustin campania “Artistii pentru artisti” din tot sufletul, mai ales ca imi vin in minte artistii varstnici, marii actori ai vremurilor care au trecut, cu probleme de existenta.

Consider ca aceasta campanie ar trebui sa fie in acelasi timp si un semnal de alarma pentru publicul iubitor de teatru si de valori, dar si  pentru autoritati in legatura cu situatia acestora si mai bine spus in legatura cu demnitatea lor.

Asa ca iesenilor, haideti la teatru, mai ales pe 28 martie sa facem impreuna un semn de reverenta si de neuitare marilor actori ai teatrului romanesc.

Mesajul meu pentru cei care citesc aceasta postare este sa fim mai buni, sa ne ajutam artistii care au avut cariere impresionante dar care din pacate, in zilele noastre, nu mai au o situatie existentiala normala.

Mergeti la teatru pentru ca vor fi puse in scena piese bune cu actori la fel de buni. Mergeti la teatru si profitati de seri  incarcate cu magie teatrala.

Bucuresteni, iata teatrele din Bucuresti incluse in Campania Nationala “Artistii pentru artisti” ale caror incasari se directioneaza către Fondul de Solidaritate Teatrala:

Teatrele din tara care s-au alaturat Campaniei in acest an sunt urmatoarele:

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.