Măriuca recomandă: Ari’s Boutique

Cu acest articol continuăm sectiunea „Măriuca recomandă” de pe acest blog. Acum o lună am vorbit despre Pohh Shop, iar de data asta vom vorbi despre Ari’s Boutique, unul dintre cele mai pline de culoare și emoții buticuri de accesorii handmade personalizate din București.

De la  Ari’s Boutique am luat o ghirlandă de litere pentru petrecerea de botez, un fluturaș galben decorativ și o bentiță drăguță. Am contactat-o, i-am spus ce mi-as dori, am stabilit detaliile si am batut palma. Misha a acceptat sa-mi faca decorațiunile pe care le-am folosit la petrecere. Acum ghirlanda de litere și fluturașul le-am prins de pătuțul Măriucăi. Parcă-i mai vesel și mai colorat așa. ♥

Pentru început, probabil sunteți foarte curioși să să aflați cine este în spatele acestui proiect.

Cine este inima Ari’s Boutique?

Buna, Anca! În primul rând, îți mulțumesc că îmi oferi ocazia să vorbesc despre pasiunea mea. Este prima dată când o fac! În spatele acestui proiect se află o mămică de 27 ani, un tătic de 31 ani și o fetiță de 2 anișori, proaspăt împliniți.Ari Misha Stoica - aris boutique

Da, atât soțul, cât și micuța mea mă ajută să îmi îndeplinesc visul. Împreună cu cea mică decupăm bulinuțele și accesoriile ce urmează a fi aplicate pe literele din fetru, uneori chiar mă ajută și la pictat (depinde cât de complexă este tema), iar soțul mă ajută la decupat și cusut atunci când nu mai fac față de una singura …Inima proiectului…hmmm, fără doar și poate, este fetița mea Ariana. De la ea se trage și numele paginii de Facebook pe care o detin – Ari’s Boutique.

Te rog să ne spui câteva cuvinte despre proiectul tău – vrem să îi cunoaștem povestea! Cum ai început să creezi aceste minunății de decorațiuni?

Totul a început la câteva luni după ce s-a născut Ari, așa cum ne place să o alintăm. De mică am avut o pasiune pentru decorațiuni și accesorii, însă niciodată nu am avut timp pentru asta…sau mai bine zis: nu am avut curaj. După ce am născut, am început să fac bijuterii pentru mine și bentițe pentru micuță, iar la scurt timp am descoperit iubitul și dragul meu fetru. Este, de departe, materialul meu preferat, poți face tot felul de minunății cu el – imaginație să ai! În decembrie 2012, la sugestia soțului și a prietenilor, am lansat pagina Ari’s Boutique, cu ajutorul unui prieten foarte drag. Până la Crăciun deja aveam trimise câteva comenzi în țară, iar decorațiunile mele au stat la loc de cinste în brăduții gătiți de sărbătoare. Se pare că munca mi-a fost apreciată, pentru că apoi au început să vină și comenzile, iar astăzi mă declar mulțumită de numărul comenzilor primite. Nu mă refer la partea financiară, cât la satisfacția simțită după fiecare “Mulțumesc!” primit după ce comanda ajungea la destinatar.

Care consideri că sunt creațiile tale cele mai reușite? Fii cât se poate de subiectivă, vrem să știm care este produsul creat cel mai drag.

Se pare că cele mai reușite sunt numele decorative din fetru și tăvițele și cutiile pentru petrecerea de moț. La asta a fost ușor să răspund, căci am primit răspunsul de la oamenii frumoși cu care am colaborat până acum .Cât despre cel mai drag produs…Of, este atât de greu! Mi se mai întampla să spun “ăsta este cel mai frumos de până acum”, însa la urmatoarea comandă mă surprind exprimând același lucru. Bănuiesc că este de bine, nu? Asta înseamnă că îmi iese din ce în ce mai bine. :)) Eu așa sper! Recent am realizat un set pentru o petrecere de moț, cu tema Zana Primaverii.set personalizat luare din mot fetite

A fost o provocare pentru mine, însă le-am făcut cu mare drag. Mămica mi-a trimis o poza cu tortul, iar eu a trebuit sa redau tema pe mai multe obiecte – tăvița de pe care micuța și-a ales cele 3 obiecte, o cutiuță în care să păstreze moțul și alte amintiri, o perie de păr, numele micuței realizat din fetru, cifra 1 reprezentând vârsta micuței, si, cireașa de pe tort, bentițe pentru mami și fetiță și papion pentru tătic…pictate manual.

Dacă ar fi să realizezi o colecție tematică ce subiect ai alege? Cum îți imaginezi că ar arăta?

Din păcate, timpul nu îmi mai permite să realizez ceva nou. De ceva timp m-am întors la servici, iar ziua mea s-a scurtat semnificativ, meșteresc doar pe timpul nopții, dupa ce o culcăm pe Ari. Abia am timp să realizez comenzile pe care le primesc. Dar, dacă aș avea timp cred că aș alege o tema colorată, cu fluturași.

Cum sunt primite de părinți decorațiunile realizate manual? Consideri că lumea face diferența între un produs unicat sau un model realizat în serie limitată și decorațiunile realizate pe bandă, în fabrică?

Eu zic că oamenii au început să aprecieze mai mult decorațiunile realizate manual și nu numai. Spun asta pentru ca mi s-a întâmplat de mai multe ori ca persoane care au primit cadouri realizate de mine, să îmi solicite produse pe care la rândul lor să le ofere mai departe persoanelor dragi.

ghirlanda decorativa litere nume copii

În încheiere ai dori să transmiți ceva cititorilor blogului, dar și celor care își doresc să aibă parte de puțină dibăcie a la Ari’s Boutique?

O să le transmit și cititorilor tai, ce le transmit și eu celor ce mă urmăresc pe Facebook: Fiți fericiți și veseli! Să aveți o zi colorată! Vă aștept cu drag să îmi vizitați pagina, vă asigur că este una pllllină de culoare!

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.