Miercuri vorbesc despre creativitate la Zilele Marketerului

i-am-anca2

In perioada 12 – 14 decembrie au loc Zilele Marketerului, un eveniment care pana acum un an era anual. Anul acesta, Zilele marketerului se organizeaza a doua oara. Prima oara s-a organizat in primavara acestui an.

Asa ca vrem sa ii schimbam traditia – Zilele Marketerului – un eveniment care se va desfasura de 2 ori pe an, o data iarna, o data primavara. Asta pentru ca se vede nevoia studentilor de a participa la astfel de evenimente.

Spun vrem, pentru ca si eu fac parte din asdMARK. Ma ocup de partea de social media si de partea de relatii publice. Cu alte cuvinte gestionez pagina de facebook a asociatiei, am grija de continutul postat pe site si tin legatura cu partenerii pe care asdMARK ii are, totodata cautand noi oportunitati pentru asociatie.

Legat de social media, intentionez sa folosesc de-acum si twitter la evenimentele pe care le organizam. Probabil si pentru pinterest voi gasi un scop interesant pentru care merita sa il folosim. Deocamdata ma rezum la cele mentionate pentru ca acolo se afla targetul nostru.

Intre 12 si 14 decembrie ne putem vedea la workshopuri pentru ca voi fi mereu acolo.

Pe 12 decembrie, voi fi in calitate de speaker la Zilele Marketerului, vorbindu-le celor interesati, despre creativitate: propunerea pe care o am este de fapt sa si exerseze in cadrul workshopului diferite strategii de gandire, pentru ca vreau ca totul sa fie exact ca un antrenament de la care participantii sa plece in minte cu niste metode pe care sa le foloseasca pentru a fi mai creativi in plan profesional si in viata personala.

Practic voi supune atentiei participantilor metode prin care sa obtina idei si solutii originale de care au nevoie in viata de zi cu zi.

Participarea este gratuita, asa ca daca vrei sa vii si tu, inscrie-te chiar acum aici, pentru ca numarul participantilor este limitat.

Te aștept să te dezvolți și să te inspiri alături de mine la workshopul ”Antrenează-ți creativitatea!”.

afis Zilele Marketerului dec 2012

Agenda Zilelor Marketerului

12- 14 decembrie 2012

12 decembrie 2012*

950-1000 Welcome

1000-1140  ”Antrenează-ți creativitatea!” – workshop  susținut de Anca Balaban, Social Media & PR Coordinator la AsdMARK

1140-1210  Coffe break & networking

1210-1350  ”Cum să studiezi marketingul în străinatate?” – workshop  susținut de Anca Gîlcă, Coordonator Prezentări Edmundo la Grupul Educativa

13 decembrie 2012*

1000-1140  ” Cum să ai timp pentru toate?” – workshop  susținut de Andreea Marc, Manager de Comunicare și PR la agenția de turism Icar Tours

1140-1210  Coffe break & networking

1210-1350  ”Află primii pași pentru cariera ta!” – workshop  susținut de Alma Andrei, Șef birou al Centrului de Carieră al Universității Alexandru Ioan Cuza

14 decembrie 2012*

1000-1140  ”Event Marketing: cum să alergi după doi iepuri și să-i prinzi pe amândoi”- workshop  susținut de Alexandru Grigoraș, Marketer al Departamentului Media al Universității Alexandru Ioan Cuza

1140-1210  Coffe break & networking

1210-1350  ” Tu ești propriul tău brand. Reinventează-te!” – workshop  susținut de Oana Blaga, Președinte AsdMARK

15 decembrie 2012**

2300 până la 0400 – Electrify your mind – petrecere organizată în parteneriat cu comunitatea Trance Iasi și Iasi.Inoras.ro

* Toate workshopurile se vor desfășura în sala 402, în corpul R, UAIC, Iasi, Romania

**Petrecerea se va desfășura la Milano Nescafe, Str. Sf. Lazar, nr. 27, 700462 Iasi, Romania

Anca Balaban

7 Comments

  • Va fi interesant. 😀
   Tinem legatura, ar fi ideal sa avem si un blogger oficial data viitoare (asta ar fi prin martie cred).
   Multumesc, si tie mult succes in tot ce faci!

 1. Uneori, imi pare atat de rau ca nu sunt din Iasi! Pentru un eveniment de acest gen, de exemplu! Mult succes in tot ceea ce intreprinzi si intreprindeti!
  In martie mi-ar face o deosebita placere sa particip si eu, Anca! Ca si Stoian Ciprian, ca blogger, daca e posibil, bineinteles!
  O zi mirifica!

  • Multumesc mult! Astazi o sa scriu cum a fost. O sa fac poze biletelelor de la participanti din timpul workshopului. Iar de poimaine incep sa postez pozele din timpul exercitiilor care exersau creativitatea si explicatii. Asta pentru ca am primit un feedback bun si multi dintre ei sunt dornici sa isi imbunatateasca creativitatea.
   Tinem legatura, si in martie stabilim detaliile.
   Multumesc pentru sustinere! E important ca exista persoane care apreciaza ceea ce fac. 🙂

 2. Plăcerea și respectul meu, Anca! Meriți cu prisosință feedback-ul nostru pozitiv și sprijinul nostru, al celor din jurul tău! Totul în viață depinde de noi,OAMENII, asta în măsura în care ne apreciem, respectăm, înțelegem și susținem! Totul se face cu oameni, printre oameni!
  Felicitări pentru tot, mult succes!
  Cu drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.