Miracolul copilăriei – un spectacol caritabil de suflet

Pe 31 mai si pe 1 iunie am participat alaturi de Cristian la niste evenimente atat de speciale … am avut prilejul sa copilarim din nou!

miracolul copilariei ateneul tatarasi spectacol iasi (5)

Primul, Miracolul Copilariei, a fost un spectacol caritabil dedicat copiilor din sistemul de protectie, organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi in parteneriat cu noi, cu familia de voluntari de la Asociația Speranță pentru Îngerași. A fost minunat! Am avut ocazia sa descoperim din nou cat de minunat este sa faci cadouri! Mai ales cand acestea sunt oferite unor micuti ingerasi fara parinti. Fiecare pachetel daruit, fiecare ”La multi ani micuto!”, fiecare zambet inocent si sincer, fiecare ”Multumesc!” spus plin de emotie, fiecare pereche de ochisori emotionati au facut din finalul spectacolului un adevarat miracol! Un miracol si pentru mine. Am simtit emotia si bucuria celor mici si sper din tot sufletul ca le-am oferit o zi perfecta, o zi dedicata sarbatoririi lor.

miracolul copilariei ateneul tatarasi spectacol iasi (4)

Al doilea, a fost evenimentul de inaugurare a proiectului “Stadionul Copiilor”, derulat de Consiliul Judetean Iasi prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si de echipa redactionala a cotidianului „Ziarul de Iasi”, cu sprijinul unor oameni de bine, printre care hop-top si noi, Asociatia Speranta pentru Ingerasi. A fost o atmosfera frumoasa, iar noi suntem foarte bucurosi ca am reusit sa echipam complet echipa de Juniori DGASP Iasi si ca le-am daruit cate un cadou copiilor participanti. De asemenea, nu ne-am putut abtine sa nu facem megaaaaa galerie. Si-am avut si de ce. Echipa de ingerasi a castigat cu 6 la 3 impotriva echipei de juniori de la CSM Poli Iasi.

Au fost doua zile frumoase care ne-au facut sa uitam de examene, de sesiune, de probleme. Ne-au adus din nou in lumea bucuriei, in lumea copilariei.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.