Mulțumesc!

Mulțumesc mama și tata pentru că m-ați sprijinit cu înțelepciune.

Mulțumesc pentru că mi-ați dezvoltat talentul la pictură când m-ați dus la clubul elevilor la cercul de pictură, pentru că mi-ați dezvoltat urechea muzicală și dragostea pentru folclor înscriindu-mă la cercul de muzică și dans popular. Mulțumesc că mi-ați asigurat accesul la dascăli minunați de la care am avut multe de învățat.

Mulțumesc că ați văzut în mine că sunt capabilă și curajoasă atunci când eu nu mai credeam așa și m-ați convins să continuu.

Mulțumesc că m-ați iertat de fiecare dată când am greșit.

Mulțumesc că m-ați răsplătit pentru fiecare reușită importantă din viața mea.

Mulțumesc că mă corectați când greșesc deși eu nu sunt pe aceeași lungime de undă.

Mulțumesc că m-ați dus în natură și-am învățat astfel să iubesc aerul curat din pădure, brazii înalții și pârâiașele repezi. Mulțumesc pentru toate peisajele deosebite pe care le-am văzut datorită vouă.

Mulțumesc Andrei că mi-ai dat ocazia să mă comport ca o șefă cu tine în copilărie 😀 . Mulțumesc pentru amintirile haioase pe care le avem împreună când mama și tata nu erau acasă și noi făceam numai năzbâtii. Mulțumesc că ai avut curaj să cânți cu mine la balcon. :))felicitare de multumire

Mulțumesc Cristi pentru că ești alături de mine de-atât timp.

Mulțumesc pentru mesajele primite de la tine, pentru alinturile tale speciale, pentru limbajul nostru codificat.

Mulțumesc pentru iubire, pentru momentele noastre romantice și pentru dorul ce îl stârnești în mine.

Mulțumesc pentru emoții, pentru dimineți aromate, pentru zilele liniștite, pentru zilele aventuroase, pentru serile de joacă, pentru nopțile de relaxare, pentru tot.

Mulțumesc pentru unicitatea ta, pentru felul în care-ți exprimi dragostea, pentru că mă faci să simt că sunt importantă pentru tine.

Mulțumesc Măriuca pentru că îmi faci viața un rai în miniatură.

Mulțumesc pentru zâmbetul ce-ți apare pe buze atunci când după ce te trezești dai cu ochii de mine.

Mulțumesc pentru îmbrățișarea plină de dor pe care mi-o dăruiești atunci când mă aștept mai puțin.

Mulțumesc pentru căldura din privirea ta și pentru cheful tău de joacă care mă face să mă simt copil din nou.

Mulțumesc pentru tot, pentru nimic special. Mulțumesc pentru că exiști. Mulțumesc.

Mulțumesc dragi nepoțele pentru că desenați special pentru mine și Măriuca.

Mulțumesc familiei pentru că îmi este alături în toate momentele importante.

Mulțumesc mămicilor cu care m-am împrietenit pentru că mi-au arătat ce fain este să ai un grup în care să poți discuta chestii mămicești.

Mulțumesc cui a avut ideea unei zile speciale dedicate recunoștinței. Ar trebui ca din când în când să fim cu toții mai recunoscători pentru persoanele dragi, pentru momentele magice și pentru tot ceea ce avem: sănătate, lucruri la care ținem, etc.

Mulțumesc Doamne pentru fiecare zi, pentru fiecare dimineață în care mă trezesc și încep o nouă zi alături de marile mele iubiri, Maria și Cristian.

În final, mulțumesc ție cititorule și te invit să te gândești cui ai vrea să mulțumești. A spune mulțumesc este un act frumos, care făcut din inimă are o însemnătate mare.

Anca Balaban

2 Comments

  1. Ce ganduri frumoase! Eu iti multumesc tie pentru acest text, ma bucur ca l-am citit si m-a facut sa ma gandesc si eu la multe lucruri pentru care sunt recunoscatoare.

    • Multumesc Raluca!
      Abia acum am reusit sa deschid laptopul. As vrea sa iti spun inca o data la multi ani, sa-ti traiasca sotul, sa il iubesti si sa te faca fericita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.