Nunta de hârtie – 1 an de când suntem căsătoriți

Pentru ca am calatorit impreuna in jurul soarelui 365 de zile ne-am gandit sa sarbatorim anul ce a trecut intr-un mod cat mai placut si mai relaxant, avand in vedere ca sunt si insarcinata de 8 luni. Se spune ca fiecare aniversare a casatoriei are o denumire. Prima aniversare are denumirea de nunta de hartie. Mi-as fi dorit sa creez cateva decoratiuni din hartie, dar nu am avut timp. Insa imi promit mie, ca la urmatoarea aniversare, adica la nunta de bumbac, voi pregati din timp toate detaliile. 

Noi am ales sa mergem duminica la biserica sa facem o rugaciune de multumire, dupa care ne-am invitat nasii si familia la o pensiune, sa stam sa povestim si sa luam masa impreuna.

invitatie aniversare 1 an casatorie nunta de hartie

A fost o dupa-amiaza placuta, am stat la taclale si ne-am reamintit toate pregatirile noastre, nerabdarea, dar si emotiile de la cununie, cele mai importante momente, invitati, petrecere, luna de miere si toate momentele care ne-au facut fericiti in cele 365 de zile care au trecut. 

Cristi chiar a tinut cont ca e nunta de hartie, asa ca si-a luat rolul de tatic in serios si i-a citit Mariucai un fragment dintr-o carte. Si bebelusa noastra mititica a comunicat cu noi, a inceput sa se miste jucausa, in functie de intonatia taticului ei. nunta de hartie 001nunta de hartie 006

nunta de hartie 005aniversare familie 1 an casatorie tort inima 1 an casatorie nunta de hartie
Si sa spun si despre noi la 1 an de la nunta: locuim la casa in Poduri in prezent, dar dupa ce voi naste ne vom muta la apartament in Moinesti.  

Personal, ma simt bine, am sufletul plin de iubire si bucurie. Cred ca sunt neschimbata in gandire si comportament.

Desi a trecut 1 an de la nunta, eu tot nu gatesc. Imi ajung 3 degete ca sa numar de cate ori am facut ceva de mancare. Imi doresc sa invat, poate dupa ce nasc, dupa ce va creste fetita cat de cat.

In final as vrea sa ii multumesc sotului meu pentru ca ma sustine in tot ceea ce fac, pentru ca mi-a dat ocazia sa fiu mamica si pentru toate sentimentele pe care le starneste in inima mea! Si, exact ca acum cateva zile cand am suflat in lumanare, imi doresc sa nasc usor, si mai apoi sa fim fericiti in trei.

nunta de hartie viitori parinti

Anca Balaban

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.